Saturday, 9 July 2016

Libri i Kryqëzatës së Lutjes dhe Medalja e Shpëtimit

Njoftim për botimin e Librit të Kryqëzatës - Jezusi për Njerëzimin

Të dashur miq! Ju njoftojmë se Libri i Kryqëzatës - Jezusi për Njerëzimin do të jetë i vlefshëm për t'u porositur online nga faqja elektronike Orante.pl.

Libri do te jetë gati pas datës 28 Tetor, por ju mund ta bëni kërkesen tuaj.

Ndërkohë mund t'i lexoni Lutjet si më poshtë:

Litanitë dhe lutjet e tjera, mund t'i gjeni në këtë blog - Kryqëzata e Lutjes 'Jezusi për Njerëzimin'

Medalja e Shpëtimit

Vetëm për Shqipëri dhe Kosovë!
Për të porositur Medaljen e Shpëtimit, mund të kontaktoni direkt si më poshtë.

Kontaktoni Helios Fistani:


Nëpër Botë

Të gjithë shqiptarët që jetojnë në vënde të ndryshme të botës, mund ta porosisin Medaljen e Shpëtimit, nga faqja elektronike Christo Gifts, ku mundësia e shpërndarjes është më e lehtë:
https://americas.christogifts.com/en/16-medals-jewelery

Medalja e Shpëtimit

Për më shumë informacion mbi Medaljen e Shpëtimit, mund të lexoni këtu:
http://paralajmerimi.blogspot.al/p/medalja-e-shp.html