Wednesday, 30 December 2015

Ati I Përjetshëm do ta parandaloj Urdhërin e Botës së Re në persekutimin final të Fëmijve të Tij

E Premte, 8 Korrik 2011, në 15:30

Bija Ime e dashur, Unë e kuptoj se kjo Punë po të mundon dhe se ke nevojë për pushim për një javë tjetër, por dëgjo se çfarë kam për të thënë.
I thuaj fëmijve të Mi të zgjohen tani dhe të shikojnë trazirat në botë, ku ka kriza financiare. I thuaj atyre se ndërsa lakmia e njerëzve ishte pjesërisht përgjegjëse për zhytjen e tyre në borxhe, krizat bankare u planifikuan qëllimisht nga Urdhëri për Një Botë.

Shumë që e lexojnë këtë Mesazh do të buzëqeshin dhe do ta vënë në pyetje këtë fakt, por ata gjithashtu duhet ta dinë se nëse nuk ngrihen dhe të mbrojnë të drejtat e tyre, ata do të detyrohen të pranojnë shenjën e bishës për të përdorur paratë e tyre.

Monedha e Botës së Re do të prezantohet tek një botë jobesimtare

Monedha e Një Bote të Re, e cila do të prezantohet tek një shoqëri jobesimtare, është krijuar për t'ju kontrolluar. Atëherë kur kjo të ndodhi ata do të përpiqen t'ju heqin ushqimin. Nëse fëmijët e Mi nuk e pranojnë këtë realitet tani, ata do të jenë të pambrojtur kur të jenë nën kontrollin e Urdhërit të Botës së Re, të udhëhequr nga forcat masonike. Pregatituni tani, fëmijët e Mi, sepse edhe pse Paralajmërimi do të konvertoj miljona, përfshi ata besnikë ndaj Urdhërit të Botës së Re, nuk do të jetë e mjaftueshme për t'i ndaluar këta skllevër të liq të Satanait dhe të antikrishtit. Pa kontrollin e parave tuaja, ju do ta keni të vështirë të mbroni të drejtën tuaj ndaj pronës, ushqimit dhe shëndetit, tre gjëra për të cilat ata do të jenë në kontroll, nëse ju nuk filloni të bërtisni kundërshtimin tuaj tani. Ndaloni udhëheqësit tuaj në gjurmët e tyre. Mos i lejoni ata t'ju ngacmojnë. Nëse mjaft nga ju janë vigjëlentë ndaj këtij plani të lig, të përbindshëm, atëherë ju mund t'i paralajmëroni të tjerët.

Planifikoni furnizimin e ushqimeve tuaja tani

Planifikoni furnizimin e ushqimeve tuaja tani. Mbillni dhe blini fara që do t'ju mbajnë gjallë. Blini monedha argjëndi apo floriri, me qëllim që të mund të blini çfarë është e nevojshme. Më e rëndësishmja është të gjeni vënde ku, si një grup, ju mund të takoheni për të ofruar Sakrificën e Shenjtë të Meshës. Sepse me kalimin e kohës, kishat tuaja do të digjen nga themelet.

Ndjekësit e Satanait janë si milingonat, ata shumohen me mijra

Kurrë mos e pranoni shenjën, chipin (kartë elekronike) e bishës. Lutuni, lutuni që shtëpive tuaja t'i jepen bekime të veçanta për t'ju mbrojtur nga ushtria, e cila do të përpiqet t'ju nxjerri nga shtëpia. Ndjekësit e Satanait janë si milingonat. Ata shumohen me mijra në çdo orë. Ju, fëmijët e Mi, duhet të luteni tani dhe ta luftoni këtë seri keqbërjesh që po planifikohen nga Urdhëri I Botës së Re, që jargëzon me besimin e kontrollit të botës.

Planifikoni të keni qirinj të bekuar në shtëpitë tuaja. Pajisuni tani sepse do t'ju mbajnë në dritën e mbrojtjes. Nëse nuk dëshironi të bëheni një skllav ndaj kësaj doktrine të tmerrshme atëherë ju duhet të planifikoni tani.

Blini furra gazi, batanije, ushqime të thata dhe të konservuara, tableta për pastrimin e ujit dhe qirinj, së bashku me fotografi fetare për t'ju ruajtur ju dhe familjen tuaj gjatë Ndëshkimit të Madh, që do vijoj pas Paralajmërimit.

Lutjet tashmë e kanë dobësuar ndikimin e Ndëshkimit të Madh, por ju, fëmijët e Mi, duhet të jeni vigjëlentë gjatë gjithë kohës. Duke qënë të kujdesshëm në pregatitjet tuaja ju do të jeni të aftë t'i mbijetoni bombardimit të madh që po orkestrohet, e cila do të jetë më e keqe se çfarë ju ndodhi Çifutëve, nën regjimin e dishepullit të Satanait – Hitlerit.

Dëgjojeni këtë paralajmërim me qetësi. Sepse duke u pregatitur më përpara ju do ta shpëtoni veten nga zemërimi i planifikuar nga Urdhëri I Botës së Re. Për ata prej jush që janë të përfshirë me Urdhërin e Botës së Re, më dëgjoni Mua tani. Pendohuni. I kushtoni vëmëndje Paralajmërimit për çfarë ju ofron – një mundësi për t'i kthyer shpinën Satanait dhe flakëve të Ferrit.

Këshillë për shërbëtorët e Kishës

Për shërbëtorët e Mi të shenjtë kjo është çfarë Unë duhet t'ju informoj. I mbani sytë tek Unë tani dhe lutuni tek Shpirti I Shenjtë për t'ju mbajtur vigjëlentë, me qëllim që ta dalloni profetin e rremë menjëherë sa ai ta tregoj veten mes jush. Pastaj ju duhet të mblidheni në grupe për të siguruar që fëmijët e Mi të jenë në gjëndje ta marrin Eukaristinë Më Të Shenjtë gjatë persekutimit.

Dora e Atit Tim është gati për të rënë tani, me forcë të madhe, mbi ata lidera arrogantë, djallëzorë të bankave, të fuqive Perëndimore dhe Lindore që planifikojnë në fshehtësi se si synojnë t'ju kontrollojnë të gjithëve ju. Ati Im I Përjetshëm do ta shkatërroj gjithçka në fillimet e tyre për t'i parandaluar ata në persekutimin final që janë duke e planifikuar kundër fëmijve të Tij. Ai nuk do ta duroj atë. Kujtoni, fëmmijë, Hyji Ati I Përjetshëm do t'ju mbroj të gjithëve ju. Durimit të Tij përfundimisht po i vjen fundi. Ai do t'i pranoj ata që kthehen tek Ai për falje, deri në minutën e fundit. Megjithatë, Ai tani duhet t'i ndaloj këto regjime të liga nga terrori që ata shkaktojnë mbi Krijim e Tij.

Është prej dashurisë për fëmijët e Tij që Ai e bën këtë. Për ata që thonë se Hyji Atë, nuk mund të zemërohet sepse Ai i do të gjithë, ta dinë këtë. Po, Ai është i zemëruar dhe zemërimi i Tij është i justifikuar për shkak të padrejtësisë djallëzore, që po kryhet mbi familjen e Tij të çmuar. Përsëri Ai do t'i baashkoj të gjithë fëmijët e Tij të jetojnë në paqe, përfundimisht, përjetësisht.

Kujtohuni, fëmijë, të shikoni shenjat rreth jush, luftrat e shumta, mungesën e parasë, mungesën e ushqimit, mungesën e kujdesit shëndetësor dhe pranojeni se kjo është puna e të ligut. Kjo nuk është puna e Hyjit Atit të Përjetshëm.

Ai nuk do ta pranoj më këtë sjellje. Të jeni mirënjohës që Ai po vepron, sepse nëse nuk do e bënte, Krijimi i Tij do të ishte shkatërruar. Dhe Ai nuk do ta lejoj këtë të ndodhi.

Jezusi juaj i dashur
Shpëtimtari i Njerëzimit, Shpenguesi i Botës

Mesazhi ne anglisht:


Tuesday, 29 December 2015

Narcisizmi – një epidemi e keqe e pranishme në botë sot

E Enjte, 7 Korrik 2011, në 21:00

Bija Ime e dashur, Unë dua që bota ta dij se Dashuria Ime për ata e mbush gjithë Qënien Time, ndërsa Unë pregatitem për Paralajmërimin e Madh. Unë jam me plot gëzim sepse Unë e di se fëmijët e Mi, sidomos ata që nuk më njohin Mua, do ta pranojnë më në fund se Unë Egzistoj, gjatë Veprës Sime të madhe të Mëshirës.

Një nga tiparet më shqetësuese, që ka infektuar fëmijët e Mi, është ajo e narcisizmit, vetë-pëlqimit, në këtë botë. Kjo epidedmi e keqe është e përhapur në çdo nivel të shoqërisë dhe është një nga sulmet e preferuara të Satanait kur djajtë e tij futen në shpirtat e fëmijve të Mi ngado. Ata mund të shihen duke u mburrur dhe duke lënë përshtypje me qëllim që të tjerët t'i adhurojnë ata. Dashuria e tyre e parë është për veten e tyre, dhe kur ajo nuk është e mjaftueshme, ata kërkojnë vëmëndjen e atyre rreth tyre për t'i inkurajuar ata t'i adhurojnë hapur.

Sot infektimi i Satanait është kaq i madh në mënyrën se si këta shpirtra të gjorë e paraqesin veten, është vështirë për t'u shpërfillur. Fiksimet e tyre, se si duken, do të thotë se ata mund të shkojnë deri atje sa ta dëmtojnë trupin e tyre dhe të bëjnë çfarëdo është e nevojshme për të kënaqur dashurinë e tyre për vetveten.

Kur Satanai është i pranishëm tek shpirtra të tillë, është e lehtë t'i dallosh. Këta njerëz do të jenë të mbushur me kotësi dhe do të tendojnë të shihen në vënde me influencë. Mëkati i narcisizmit do të intensifikohet gjatë ditëve të fundit, ku shumë do të sigurojnë që pamja e tyre, mirëqënia dhe egoizmi i tyre do të jetë në kurriz të miqve të tyre madje dhe vetë familjeve të tyre. Dashuria për vetveten konsiderohet një cilësi e admirueshme në botën e sotme. Ndjekja e përfitimit vetjak nuk mund të ngopet kurrë, sepse Satanai do të bëj të mundur që këta njerëz të përpiqen për më shumë e më shumë.

Fëmijë, mëkati i krenarisë është ai që po intensifikohet në botë tani. Mos e pranoni këtë formë sjellje si pjesë e jetës suaj të përditshme. Kaq shumë të rinj i përdorin këto figura të ashtu-quajtura perfeksion fizik si një qëllim për t'u ndejkur. Por sjellja e tyre është për të ardhur keq nëse i hapni sytë dhe e shihni për çfarë është. Ajo është thyerja e Urdhërit të Parë dhe nëse njerëz të tillë vazhdojnë në këtë udhë, ata do të futen nga mashtruesi në trazira të mëtejshme.

Narcisizmi shihet në të gjitha fushat e jetës, përfshi politikë, modë, media, kinema, madje dhe brënda Vetë Kishës Sime. Përulësia nuk mund të arrihet nëse ju vuani nga narcisizmi. Pa përulësi ju nuk mund të hyni në Mbretërinë e Atit Tim.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:


Rëndësia e Sakramenteve – Martesa dhe Kungimi I Shenjtë I Parë

E Mërkurë, 6 Korrik 2011, në 15:30

Bija Ime e dashur, shiko tani kur besimi i fëmijve të Mi të filloj të rritet dhe të lulëzoj. Ndërsa ka shumë errësirë në botë drita e ndjekësve të Mi bëhet më e ndritshme çdo ditë prej Flakës së Shpirtit të Shenjtë, e cila ka zbritur mbi mbarë botën.

Sot, bija Ime, Unë dëshiroj t'i kujtoj të gjithë ndjekësit e Mi për rëndësinë e lutjes për të lehtësuar vuajtjen në botë. Lutjet tuaja tani po ndihmojnë për të shmangur shumë katastrofa globale të profetizuara. Lutja është lehtësimi më i fuqishëm dhe kur thuhet në emër të të tjerëve, ato do të dëgjohen.

Ndërsa Unë Jam i kënaqur me ata me besim të fortë; Unë Jam akoma i frikësuar për ata që janë në kundërshtim me Dritën Time Hyjnore, të Vërtetën. Shumë njerëz tani enden vërdallë nëpër botë sikur të jenë të mpirë. Asgjë nuk ju sjell atyre paqe. Asgjë nuk ju sjell atyre gëzim. Asnjë sasi e fitimit material nuk e lehtëson dhimbjen e tyre. Shpirtrat e tyre të zbrazët janë të humbur. Ju lutem të luteni për ata.

Bija Ime, ju lutem të luteni për Famulltarin Tim, Papë Benediktin, sepse ai është i rrethuar nga forcat masonike të cilët tani po bëjnë çdo përpjekje për ta rrëzuar atë, këto forca të liga kanë infiltruar Kishën Time që nga Vatikani II dhe i kanë dobësuar Mësimet e Mia. Shumë ligje janë futur të cilat më fyejnë Mua, sidomos prezantimi i Eukaristisë Sime të Shenjtë nga jo klerikët. Mungesa e respektit e treguar ndaj Meje dhe Atit Tim Të Përjetshëm, përmes ligjeve të reja të futura për t'ju përshtatur shoqërisë moderne më kanë bërë Mua të qaj me dëshpërim.

Eukaristia Më E Shenjtë duhet të merret në gjuhë dhe jo të fëlliqet nga duart e njeriut. Por kjo është pikërisht çfarë kanë bërë shërbëtorët e Mi të shenjtë. Këto ligje nuk janë sjellë nga Unë në Shpirt. Shërbëtorët e Mi të shenjtë janë çuar drejt një udhe që nuk përputhet me Mësimet e apostujve të Mi. Sot Sakramentet e Mia nuk merren shumë seriozisht, sidomos ata që kërkojnë Sakramentet e Martesës dhe Kungimin e Shenjtë të Parë.


Betimi i Martesës është shumë serioz, sepse kujtohuni se është një Sakrament dhe është bërë në Praninë e Hyjit Atë, por për shumë ajo është gjithçka për materializm dhe zbukurimet e jashtme. Shumë që e marrin Sakramentin e Martesës nuk e njohin rëndësinë e saj më pas. Shumë i thyejnë betimet e tyre kaq lehtë. Përse e bëjnë këtë? Përse shtiren ndaj këtij bashkimi më të shenjtë vetëm për t'u ndarë shpejtë më pas? Kjo është tallje e një nga bashkimet më të rëndësishme të bekuara nga Dora e Atit Tim të Përjetshëm. Shumë njerëz nuk i kushtojnë vëmëndje Vullnetit të Atit Tim se asnjë njeri nuk duhet ta ndaj një bashkim të tillë më pas, por shumë njerëz divorcohen, i cili është një ligj i panjohur nga Ati Im. Divorci është një mënyrë e lehtë për t'u larguar nga përgjegjësitë tuaja. Të gjitha martesat janë krijuar në Qiell. Asnjë njeri nuk mund ta shkatërroj një martesë pa e fyer Atin Tim.

Kungimi I Shenjtë I Parë

Marrja e Trupit Tim në Sakramentin e Eukaristisë për herë të parë është një tjetër shëmbull se si Unë Jam tallur. Sa shumë prindër nuk i kushtojnë vëmëndje rëndësisë së marrjes së Bukës së Jetës nga fëmijët e tyre. Ata janë më të preokupuar për atë që sa të veshur mirë janë fëmijët e tyre, sesa për Dhuratën e mbrekullueshme që ata po marrin. Kjo Dhuratë do t'i çoj ata drejt shpëtimit. Por materializmi, që e rrethon ngjarjen, nuk ka aspak të bëj me shpirtrat e tyre. Për Mua pjesa më e trishtueshme është se këtyre fëmijve të vegjël nuk ju tregohet për Mua. Dashuria që Unë kam për fëmijët e vegjël është e gjithë-përfshirë. Kur ata marrin Eukaristinë e Shenjtë, në njohuri të plotë në atë që çfarë po marrin, atëherë shpirtrat e tyre bëhen të pastër. Sa më shumë që ata më marrin Mua në këtë mënyrë, aq më i fortë do të jetë besimi i tyre.

Ta dini, pa Sakramente, besimi juaj do të dobësohet. Pas një farë kohe, nëse shpirtit tuaj i mungojnë bekimet e Mia të veçanta, ai bie në gjumë. Gjithë besimi tek Unë dhe Ati Im I Përjetshëm zhduket me kohë dhe vetëm një shkëndijë e vogël e njohjes do të flakërij herë pas here. Kthehuni tek Unë përmes Sakramenteve. Tregoni respekt për Sakramentet ashtu si duhet të jetë dhe ju me të vërtetë do ta ndjeni Praninë Time përsëri.
Kujtohuni, Sakramentet janë për një arsye, sepse ato janë ushqimi që ju duhet për jetën e përjetshme të shpirtit. Pa ato shpirti juaj do të vdesi.

Unë ju dua të gjithëve. Ju lutem të më mbështesni Mua ashtu si duhet, duke i respektuar Sakramentet e dhëna për ju si një Dhuratë nga Hyji Ati I Gjithpushtetshëm.

Shpëtimtari juaj i dashur
Mbreti I Njerëzimit, Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:Monday, 28 December 2015

Për Ndjekësit e Mi që i dënojnë këto Mesazhe

E Martë, 5 Korrik 2011, në 14:30

Bija Ime e dashur, sot është një ditë e veçantë, sepse gëzohem të them se ata besimi i të cilëve është forcuar nga Mesazhet e Mia mund të jenë të sigurtë se recitimi i tyre ditor i Mëshirës Hyjnore po shpëton shpirtra.

Fëmijët e Mi kurrë nuk duhet ta harrojnë se lutjet, kur thuhen me sinqeritet dhe nga zemra, gjithmonë do të dëgjohen. Lutjet gjithmonë dëgjohen dhe çdo qëllim i veçantë përmbushet sipas Vullnetit Tim Më Të Shenjtë.


Fëmijë ju lutem të vazhdoni me lutjet tuaja sepse ato do të ndihmojnë në lehtësimin e periudhës së Ndëshkimit të Madh. Ati Im është tani gati të marri Mbretërinë e Tij të Shenjtë dhe të filloj Mbretërimin e Tij përsëri kur Parajsa e Re mbi Tokë të shfaqet. Ligësia në botë pikërisht tani nuk ka qënë kurrë kaq intensive. Për shkak të popullsisë së madhe të botës dhe punët e të ligut, lufta është ngado. Urrejta e treguar nga njeriu tek njeriu është e dukshme. Nëse kjo urrejtje shfaqet si lakmi politike, apo kontroll mbi vëndet e tjera nga një tjetër, është e gjitha njësoj. Satanai ka shumë ndjekës. Ata, ndjekësit e tij, në shumë raste nuk janë të vetëdijshëm se si ai influencon çdo mendim dhe veprim gjatë gjithë kohës përgjatë çdo dite.

Nëse fëmijët e Mi vetëm të mund të shikonin numrin e djajve të pranishëm në njerëz të tillë ata do të ndjeheshin keq. Ata zotërojnë shumë nga fëmijët e Mi, të vetmet shënja të dukshme janë ato mes veprimeve të tyre të liga. Lutuni, lutuni tani, ndjekësit e Mi, se ata shpirtra të gjorë, të humbur mund të shpëtojnë gjatë Paralajmërimit.

Mes tani dhe Paralajmërimit e gjitha që Unë ju kërkoj, fëmijë, janë lutjet tuaja dhe në veçanti recitimi i Mëshirës Hyjnore. Ati Im do t'i shpëtoj shpirtat nëse ju e dedikoni veten ta thoni këtë një herë në ditë, e preferuar në orën 3 të pasdites.

Për ata ndjekësit e Mi që i dënojnë këto Mesazhe, Unë ju kërkoj t'i luteni Shpirtit të Shenjtë për t'i kërkuar Dhuratën e dijes para se ta shpërfillni Fjalën Time Të Shenjtë. Ata prej jush që e fyejnë vizionaren Time dhe marrësin e këtyre Mesazheve ju duhet ta bëni këtë pyetje. Nëse është Satanai që ju besoni se i influencon këto Mesazhe atëherë përse do t'ju kërkonte ai të luteni, të kërkoni falje, të merrni Eukaristinë e Shenjtë? Atëherë ju do ta dini se kjo është e pamundur.

Mashtruesi do t'i influencoj ndjekësit e Mi si fillim, për t'i inkurajuar ata ta mohojnë Fjalën Time sepse ai e di se do të jetë refuzimi i tyre i Fjalëve të Mia Më Të Shenjta të Dashurisë që do të më lëndoj Mua më shumë. Refuzojeni Satanain dhe udhët e tij të liga tani.

Kthehuni tek Unë. Unë ju lutem, sepse ju nuk duhet ta lejoni atë t'ju influencoj në këtë mënyrë. Lutjet tuaja kërkohen tani për t'i shpëtuar fëmijët e Mi të gjorë të cilët nuk do t'i shpëtojnë Paralajmërimit.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:

Sunday, 27 December 2015

Ateistët dhe shkenctarët do të thonë se Paralajmërimi ishte një iluzion

E Shtunë, 3 Korrik 2011, në 18:30

Bija Ime e dashur, ti duhet të ecësh përpara, të shohësh drejt dhe të ndjekësh udhëzimet e Mia. Mos u lëkund kur të sulmohesh nga i ligu çdo minutë të ditës. Përqëndrohu vetëm tek Unë.

Ju duhet të mësoni të kuptoni se koha e kaluar në shoqërinë Time, sidomos në Adhurim, është kryesore nëse keni dëshirë të jeni në krye të këtij Misjoni. Gjatësia e kohës e kaluar në lutje është gjithashtu e rëndësishme sepse sa më gjatë të qëndroni në komunikim të afërt me Mua, aq më shumë hire do të merrni. Mosbërja e kësaj do të thotë se ju e lini veten të ekspozuar ndaj sulmeve nga mashtruesi.

Bija Ime, Fjala Ime po shpërfillet nga shumë që nuk duan të dëgjojnë. Ka shumë arsye për këtë. Shumë nga fëmijët e Mi sot i kanë mbyllur sytë ndaj të Vërtetës së egzistencës së tyre shpirtërore. Ata e përkrahin botën dhe gjithçka që ajo ofron si një zëvendësues për Bukën e Jetës. Shumë janë gjithashtu të vëmëndshëm ndaj profetëve të rremë, sepse kjo është periudha në të cilën profetët e rremë do të dalin ngado. Kjo është ngatërresa që Satanai do të shkaktoj me qëllim që ata lajmëtarët e Mi të vërtetë të kalojnë pa u vënë re. Për arsye të përulësisë së kërkuar nga vizionarët e Mi të zgjedhur, ata nuk mund ta lartësojnë veten në sytë e botës, sepse kjo nuk është në natyrën e tyre.

Vizionarët e rremë do të shfaqen në sytë e publikut. Fokusi i tyre do të jetë i përqëndruar mbi veten e tyre. Mesazhet e tyre mund të duken të vërteta dhe plot me fjalë të bukura, me përmbajtje nga Bibla e Shenjtë, ku ju përshtatet, por do të jenë dy aspekte kyçe në mesazhet e tyre që do t'i ekspozoj ata për të pavërtetat që komunikojnë. E para është se ata do të jenë në qëndër të mesazheve dhe do të shijojnë gjithë vëmëndjen që marrin. Pastaj përfundimisht do të jenë vetë mesazhet. Ato do të jenë të ngatërruara, të vështira për t'u lexuar dhe nuk do të lënë një përshtypje të thellë në shpirt. Për fat të keq, bija Ime, Kisha tendon t'i shpërfilli lajmëtarët e vërtetë, sepse ata duhet të tregojnë përgjegjësi në këto çështje.

Megjithatë, është shumë më e lehtë për Kishën Time t'i mbështesi këto mesazhe, që përfshijnë pjesë nga Bibla e Shenjtë, për t'i deklaruar ato të jenë të vërteta. Jo aq e lehtë për ata të pranojnë thjeshtësinë e Mësimeve të Mia, sidomos kur sot shumë nga e Vërteta fshihet pas maskës së tolerancës. Ajo që as nuk pranohet lehtë, është kujtesa e ditëve të fundit, kur prej frikës dhe padijes, ata shërbëtorët e Mi të shenjtë refuzojnë të marrin Kupën Time dhe të veprojnë me përgjegjësi.

Kjo është koha më e rëndësishme në historinë e botës. Të gjitha shenjat i janë dhënë vizionarëve të Mi përmes shekullit të fundit, por ato janë shpërfillur dhe hedhur mënjanë ndërsa e mbajnë kokën ulur. Është pikërisht në këtë kohë që shërbëtorët e Mi të shenjtë duhet të predikojnë për rëndësinë e kthimit Tim në Tokë.

Ata duhet t'i pregatisin shpirtrat duke e kujtuar veten për pasojat nëse nuk e shpengojnë veten sa janë akoma mbi këtë Tokë, sepse nuk mund të kërkojnë falje pas vdekjes. Unë i bëj thirrje shërbëtorëve të Mi të shenjtë tani. Përse nuk e theksoni këtë tek tufa juaj? Përse nuk i diskutoni hapur pasojat për fëmijët e Mi gjatë Ndëshkimit të Madh? A nuk e dini se shumë nga fëmijët e Mi do t'i humbasin shpirtrat e tyre tek antikrishti, i cili është tashmë këtu mbi këtë Tokë, gati për të dalë ndërsa pret në prapaskenë? Fëmijët e Mi duhet ta kuptojnë se Paralajmërimi, ndërsa një Vepër e madhe e Mëshirës, është vetëm faza e parë në atë që do të jetë një kohë shumë e vështirë dhe sfiduese për të gjithë fëmijët e Mi. Sepse pas kësaj ata mëkatarë të ngurtë dhe ndjekës të Satanait do ta mohojnë Egzistencën Time.

Ateistët do të thonë se ai ishte një iluzion global. Shkenctarët do të kërkojnë një shpjegim logjik, por nuk do të ketë asnjë. Ndërkohë, ndjekësit e Mi do të ndahen më dysh. Me miljona do të jenë konvertuar, por ata do të ngatërrohen nga gënjeshtrat e përhapura nga grupi i lig, organizata e tmerrshme për një botë qëllimi i të cilës është të shkatërroj njerëzit e vegjël për vetë fitimin e tyre financiar.

Fëmijë, nëse mjaft njerëz nuk mund të qëndrojnë në udhën e vërtetë atëherë nuk do të jetë e mundur te evitohet ndikimi i ndëshkimit. Sepse atëherë Hyji Atë do të ndërhyj të ndaloj mëkatarët të shkatërrojnë Krijmin e Tij dhe fëmijët e Tij. Ai do të lëshoj tërmete të një madhësie të pa para ndonjëherë; vullkane në vëndet më të papritura dhe Toka do të lëkundet si një anije në ujëra të ashpra me asnjë spirancë për ta mbajtur atë në një vënd.

Ju lutem, fëmijë, e lejoni Paralajmërimin t'ju shpëtoj të gjithëve ju. Pranojeni se kjo mbrekulli do të ndihmoj në shpëtimin e miljonave, që përndryshe, do të kishin humbur. Por për ata që nuk duan ta ndryshojnë jetën e tyre, do të zgjedhin shtëpinë e Satanait. Pa lutje nuk ka shpresë për ata, sepse do të humbasin çelësat e Parajsës së Re mbi Tokë. Përkundrazi, ata do të digjen në flakët e Ferrit. Po ta dinin se ku po i çon kjo udhë e keqe a mendoni se do t'i ndryshonin udhët e tyre?

Fëmijë, ju lutem t'i ndihmoni ata duku ju treguar të Vërtetën. Lutuni për t'i shpëtuar shpirtrat e tyre nëse ata nuk dëgjojnë, sepse kjo është e gjitha që ju mund të bëni.

Shpëtimtari juaj i dashur
Gjykatësi I Drejtë dhe Mbreti I Mëshirës, Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:


Thursday, 24 December 2015

Beteja që Satanai ka ngritur për të zhvlerësuar këto Mesazhe po intensifikohet

E Shtunë, 2 Korrik 2011, në 10:00

Bija Ime e dashur, kjo periudhë do të jetë e vështirë për ty ndërsa Mesazhet e përshkojnë botën. Më shumë njerëz do t'i sulmojnë këto Mesazhe dhe kur ta bëjnë këtë, shpërfilli ata.

Fjala Ime e Shenjtë është duke u përhapur tani ashtu si Unë e kam thënë. Tani Unë dua të deklaroj pikat kryesore të Mesazheve të Mia më tutje. Ti tashmë e di se si ta bësh këtë, prandaj fillo sot. Çfarë Unë Jam duke të kërkuar është sfiduese, por ty do të jepet më tepër ndihmë për ta bërë këtë.

Ndërkohë, ti do të kesh nevojë për të tjerët të luten për ty, sepse beteja që Satanai ka ngritur për të zhvlerësuar këto Mesazhe po intesifikohet. Ti duhet të lutesh për mbrojtjen kundër lëndimit që ai do të shkaktoj mbi ty përmes të tjerëve. Pranoje se kjo seri e sprovave janë kryesore për të të mbajtur ty në gjëndjen e përulësisë. Dije se ti je Zëri Im në botë. Shpalle Zërin Tim dhe bëje sa më shpejt të mundesh.

Unë të dua, bija Ime. Mbështetu tek Unë plotësisht dhe Unë do të mbaj përmes kësaj.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:


Wednesday, 23 December 2015

Lutja mund t'i shmangi mosmarrveshjet në botë

E Premte, 1 Korrik 2011, në 23:00

Bija Ime e dashur, lutja dhe përkushtimi ndaj Meje është si uji i dhënë një njeriu të etur. Kur ju mungon uji etja juaj do të vazhdoj deri kur gradualisht pa ujë ju do të vdisni. Për ata që më njohin Mua, më duan Mua dhe tregojnë përkushtim ndaj Meje, ju duhet të kuptoni një gjë. Nëse ju nuk vazhdoni të merrni Trupin Tim dhe të luteni tek Unë rregullisht, ju shumë shpejt do ta humbisni dëshirën tuaj për Mua. Pa këtë dëshirë ju do ta largoni veten nga Unë, deri kur kokat tuaja do të kthehen prej tundimit të mëkatit të mbjellë në mëndjet tuaja nga Satanai. Pa Mua, Me Të Vërtetë I Pranishëm në jetën tuaj, ju jeni asgjë, fëmijët e Mi.

Të jeni vigjëlentë gjatë gjithë kohës. Lutja ju mbron nga mëkati. Përkushtimi juaj ndaj Meje mund ta tërheqi mashtruesin, i cili do t'ju torturoj më shpesh. Megjithatë, pa përkushtim të rregullt ndaj Meje, ju do të ecni pa drejtim në këtë botë.

Besimtarë kuptojeni se lutja mund të shmangi shumë mosmarrveshje në botë. Tashmë, lutjet e thëna përmes kësaj vizionareje dhe lajmëtarëve të tjerë, i kanë lehtësuar rreziqet e menjëhershme të drejtuara Papa Benediktit, por jo për shumë gjatë. Lutja tek Nëna Ime e Bekuar mund të lëvizi male, të zbusi ndikimin e mizorive djallëzore, përfshi ato të parashikuara dhe konverton mëkatarët.

Kujtoje këtë mësim, bija Ime, lutja vepron si mburoja jote kundër mashtruesit. Ti, mbi të gjitha, duhet të mësosh domosdoshmërinë e lutjes së rregullt në Misionin tënd. Ti duhet të kalosh më shumë kohë në meditim të qetë me Mua. Sepse kur nuk e bën këtë njohuria jote e Mesazheve të Mia dobësohet dhe gabime mund të bëhen. Bëj kujdes, bija Ime, kur i referohesh datave të profecive të dhëna ty. Nëse Unë them muaj kjo mund të jetë çdo kohë brënda një viti. Kurrë mos e ngatërro interpretimin njerëzor me ato të kohëve të dhëna nga Unë. Unë nuk të kam dhënë ty ndonjë datë specifike për ngjarje vetëm udhëzime. Këto profeci do të ndodhin, por vetëm nga Dora e Atit Tim të Përjetshëm. Ki besim tek Unë më shumë. Lutjet tuaja dhe ato të ndjekësve të Mi mund të ndihmojnë në vonimin, apo në disa raste, të shmangin katastrofa. Gjithmonë ta kujtoni këtë.

Lutuni, Lutuni, Lutuni. Sepse kur ju e bëni këtë nga zemra, lutjet tuaja dëgjohen. Lutuni sidomos për ata lidera të botës jetët e të cilëve do të marrin fund së shpejti përmes veprave të liga urryese. Këta dhe ata me zemrat e ngurta, fajtorë për krimin e mizorisë çnjerëzore, kanë nevojë për lutjet tuaja më shumë nga të gjithë. Gjithmonë lutuni për mëkatarët sepse Unë i dua të gjithë fëmijët e Mi dhe Unë kam nevojë për lutjet tuaja për t'i shpëtuar ata nga flakët e Ferrit.

I juaji Përherë-I Mëshirshëm Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:Tuesday, 22 December 2015

Mos i lejoni gabimet njerëzore të Kishës Sime t'ju largojnë nga Unë

E Enjte, 30 Qershor 2011, në 20:00

Bija Ime e dashur, Unë buzëqesh këtë mbrëmje me gëzim në Zemrën Time, sepse më në fund, të rinjtë po e dëgjojnë Fjalën Time përmes Intërnetit ashtu si u parashikua.

Në këtë mënyrë më shumë njerëz do të munden t'i tregojnë botës si të pregatiten për Paralajmërimin. Zemra Ime shpërthen nga gëzimi kur Unë shikoj dashurinë që fëmijët e Mi kanë për Mua në çdo cep të Tokës. Dashuria Ime kurrë nuk vdes. Ata, ndjekësit e Mi të dashur, janë të mbushur me Dashurinë Time, të cilën e ndjejnë në zemrat e tyre. Tani ata mund t'i tregojnë botës, përfshi edhe cinikët, se sa shumë më nderojnë Mua duke e lavdëruar Lavdinë Time tek të gjithë. Sepse ato krijesat e Mia të dashura dhe guximtare do të sjellin tani drejt të Vërtetës ata që më rezistojnë Mua se përse ata janë mbi këtë Tokë së pari.

Qielli gëzon me ata që e shpallin hapur dashurinë e tyre për Mua në Intërnet. Dashuria Ime për ata vërshon që hiret e Mia të bien mbi secilin prej tyre, duke u shtrirë nga një cep i globit në tjetrin.

Unë tani vij për t'ju shpëtuar para Ditës së Gjykimit
Kujtoni një mësim, fëmijë. E Vërteta e Mësimeve të Mia kurrë nuk ndryshon. Gabimi njerëzor, mëkatet e shërbëtorëve të Mi të shenjtë dhe të atyre që e kanë abuzuar të Vërtetën për t'ju përshtatur ambicjeve të tyre mund ta kenë njollosur Emrin Tim, por ata kurrë nuk e ndryshuan se Kush Jam Unë. Unë Jam Shpëtimtari i njerëzimit. Unë erdha herën e parë për t'ju shpëtuar për të lejuar faljen e mëkatit. Unë tani vij përsëri për t'ju shpëtuar para Ditës së Gjykimit.

Për arsyen se Dashuria Ime është kaq e Fuqishme, ajo tani do të përhapet nëpër botë me anë të Fuqisë së Shpirit të Shenjtë për t'ju kthyer në krahët e Dashurisë Sime të butë. Ndjeheni Dashurinë Time tani, fëmijë. Mos e lejoni zhgënjimin tuaj me dështimet njerëzore të Kishës Sime t'ju largoj nga Unë, Jezu Krishti apo Ati Im I Përjetshëm.

Për ata që më kthejnë Mua shpinën prej mëkateve të Kishës
Është për shkak të mëkatit që ju tundoheni ta bllokoni të Vërtetën. Ata prej jush që e bëjnë me faj Kishën për mungesën e besimit tuaj tek Unë nuk po tregohen të ndershëm me vetveten e tyre, sepse nëse ju me të vërtetë më doni Mua, ju nuk do të nxirrni justifikime. Satani është kudo në botë tani, fëmijë, duke u përpjekur t'ju bindi, në çdo mundësi, se besimi juaj nuk është i vlefshëm, i parëndësishëm, se besimi juaj nuk do t'ju garantoj një vënd në Qiell. Në disa raste ju besoni se Mëshira e Zotit është e pafund dhe se ju mund të shpëtoheni nëse bëni një jetë ku nuk i lëndoni të tjerët. Ju shpesh herë më konfrontoni Mua kur ju më fajësoni Mua për ligësinë në botë. Kjo është kur ju nevrikoseni me Mua dhe me Hyjin Atin e Përjetshëm. Si mundet Zoti të rri dhe të lejoj ligësi të tillë të shfaqen në botë? Ku vrasja, përdhunimi, aborti, tortura, lakmia dhe varfëria egzistojnë? Ju duhet të ndaloni tani dhe të më dëgjoni Mua.

Kujtohuni se mëkati, i shkaktuar nga Satani, të cilin shumë njerëz sot nuk e besojnë se egziston, mund të infektoj secilin prej jush për arsye të Dhuratës që ju është dhënë nga Krijuesi juaj, Hyji Atë. Kjo Dhuratë e vullnetit të lirë i është dhënë gjithkujt. Disa e përdorin këtë Dhuratë për punë të mira, ku ata tregojnë dashuri tek të gjithë, ndërsa të tjerët e abuzojnë atë për të përfituar tek të tjerët. Kur Satani i sulmon ata, përmes vullnetit të tyre të lirë të dobët, atëherë ata bëhen të aftë të kryejnë ligësi të mëdha. Vullneti i lirë është i juaji, fëmijë. Kur ai njolloset përmes mëkatit, do të sjelli në trazira në botë. Hyji Atë nuk mund t'ju detyroj ju të ndaloni së bëri diçka nëse është e drejtë apo e gabuar, sepse Ai nuk do të ndërhyj me vullnetit tuaj të lirë. Ai gjithmonë do t'ju inkurajoj të luteni me qëllim që të merrni hiret që ju duhen për të shmangur mëkatin. Do të jetë përmes vullnetit tuaj të lirë që ju do të merrni një nga dy vendimet. Kthehuni tek Zoti ose e lejoni veten të josheni nga gënjeshtrat e Satanit, i cili do ta manipuloj mëndjen tuaj larg të Vërtetës.

Kujtoni, Unë Jam e Vërteta. Satani nuk do që ju ta shikoni të Vërtetën. Ai do ta përdori inteligjencën tuaj dhe do t'ju paraqisi argumenta të sofistikuara për t'ju joshur. Ai madje mund t'ju bindi se diçka është e keqe kur është e mirë. Prandaj kur ju besoni se është hipokrite të ktheheni tek lutja për ta lavdëruar Hyjin Atë për shkak të mëkateve të Kishës, ju duhet ta dalloni këtë mashtrim për çfarë është, një tjetër mënyrë për t'ju inkurajuar të largoheni nga Unë. E Vërteta. Tani, fëmijë, më tregoni Mua dashurinë tuaj duke u ngritur dhe mbrojtur Emrin Tim në një botë mosbesuese.

Shumë shpejt ju do t'i inkurajoni të tjerët t'i dëgjojnë pikpamjet tuaja. Ashtu si ata që pohojnë se nuk besojnë tek Unë bërtasin fortë se sa shumë më urrejnë Mua, ju tani duhet t'i tregoni botës se më doni Mua. Vetëm atëherë kthimet masive në besim do të trazohen në botë. Më lejoni Mua t'ju ngre lart tani që të mund t'i pregatisni fëmijët e Mi të futen në Parajsën Time të Re mbi Tokë. Kujtoni, vetëm ata që besojnë tek Unë dhe Ati Im I Përjetshëm mund të futen në këtë Parajsë.

Shkoni tani dhe më sillni Mua shumicën.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu KrishtiWednesday, 16 December 2015

I rrëfeni mëkatet tuaja tani – mos kini frikë

E Mërkurë, 29 Qershor 2011, në 19:00

Bija Ime e dashur, ndihma që Unë të kam dërguar do ta përhapi tani Fjalën Time me shpejtësi nëpër botë duke përdorur komunikime moderne. Zemra Ime është e ndezur me dashurinë për fëmijët e Mi të veçantë të cilët u ngritën ndaj thirrjes Sime, sepse ata janë ushtria që do t'i udhëheqi fëmijët e Mi.

Të gjitha bekimet e Mia e përfshijnë secilin prej atyre që ndihmojnë në mbajtjen e Kryqit Tim për të mirën e njerëzimit. Shpirti I Shenjtë është hedhur mbi ata për t'i ndihumar të përhapin këto Mesazhe përmes faqeve elektronike dhe me ndikim të vërtetë.

Fëmijët e Mi dhe të gjithë ndjekësit e Mi, vetëm ta kujtoni të vetem gjë që Unë dua për ju të përqëndroheni. I paralajmëroni të tjerët të kërkojnë Shpengim para Paralajmërimit. Ata duhet t'i rrëfejnë mëkatet e tyre tani dhe nuk duhet të kenë frikë. Përkundrazi, ata duhet të gëzojnë. Kanë mbetur vetëm pak muaj për këtë Vepër të madhe të Mëshirës Sime. Mos e harxhoni kohën kot. Shkoni në dashuri dhe paqe. Mos u tërhiqni nga kjo Punë. Ajo është për të mirën e të gjithë fëmijve të Mi. Të gjithë ata që punojnë për përhapjen e të Vërtetës Sime do të shpërblehen për përkushtimin dhe besimin e tyre. Bekimet e Mia do të mbrojnë secilin prej tyre dhe familjet e tyre.

Gëzoni tani, sepse koha është gati që bota më në fund ta dëgjoj Zërin Tim ashtu si duhet.

Shpëtimtari juaj i dashur
Shpenguesi dhe Mbreti i gjithë njerëzimit
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:


Vazhdoni ta përhapni Fjalën Time – Unë po ju dërgoj shumë vullnetarë

E Martë, 28 Qershor 2011, në 19:30

Bija Ime e dashur, pengesat që ti duhet t'i kapërcesh por bëhen më të larta, kur ti vuan për Mua. Përpjekjet nga mashtruesi për të larguar ty nga kjo Punë kurrë nuk kanë qënë kaq të fuqishme. Ti duhet të qëndrosh e fortë dhe e palëkundur kundrejt sulmeve të tilla. Dije se ai, mashtruesi, kurrë nuk do të largoj nga Unë, por ai do të përpiqet dhe do të vazhdoj të përpiqet.

Kjo është një nga fazat më të vështira në Misionin tënd. Të bën të vetmuar, është i vështirë dhe të shkaton dhimbje të thellë fizike dhe të shpirtit. Ti duhet të kesh besim tek Unë për të të ndihmuar t'i përballosh këto sulme dhe t'i dallosh ato për çfarë janë.

Tani bija Ime, më dëgjo Mua. Ti duhet të vazhdosh ta përhapësh Fjalën Time shpejt nëpër botë duke përdorur çdo ndihmë që të dërgohet. Unë Jam duke të dërguar ty shumë vullnetarë, dhe tashmë, puna e tyre po jep fryte.

E gjitha që ti duhet të bësh tani është të vazhdosh të komunikosh Fjalën Time për të shpëtuar shpirtrat. Kurrë mos hiq dorë. Është tunduese, Unë e di, dhe abuzimi që ti duhet të durosh nuk është i lehtë për ty. Më lejo të mbaj dorën tënde, fortë, dhe të udhëheq tani drejt forcës që kërkohet nga ty. Bekimet e Mia janë përhapur rreth teje, për ta forcuar mbrojtjen tënde, me qëllim që asgjë të mos pengoj tani për të siguruar që bota të mund ta dëgjoj Zërin Tim.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
Sunday, 13 December 2015

Paralajmërimi është një Manifestim i Mëshirës Sime Hyjnore i dhënë Motër Faustinës

E Djelë, 26 Qershor 2011, në 18:00

Bija Ime e dashur, koha është afër tani. Ka fare pak kohë për t'i paralajmëruar dhe pregatitur të gjithë ata shpirtra të gjorë, që do të jenë kaq të tronditur gjatë Paralajmërimit sa nuk do ta kuptojnë se çfarë po dëshmojnë. Atyre duhet t'ju tregohet me qëllim që ta dinë se çfarë të presin. Nëse ata i hapin zemrat e tyre ndaj këtij momenti të madh të Mëshirës Hyjnore, atyre do t'ju jepet mundësia e jetës së përjetshme. 

Ky Paralajmërim i madh është një manifestim i Mëshirës Sime Hyjnore i dhënë Motër Faustinës. Kjo Vepër e Madhe e Mëshirës Sime është parashikuar dhe do të jetë gjatë Paralajmërimit që Mëshira Ime e madhe do të pushtoj mbarë botën. Gjaku dhe Uji Im do të vërshojnë që ju të gjithë ta njihni më në fund të Vërtetën. Ju thoni atyre që nuk besojnë tek Unë apo tek Ati Im I Përjetshëm, se kjo ngjarje do të ndodhi. Pastaj kur ajo të ndodhi ata do të jenë në gjëndje ta përballojnë tronditjen e Mëshirës Sime, e cila do të shpëtoj miljona shpirtra gjatë Paralajmërimit, nga mbërthimi i Satanait. E Vërteta, kur të zbulohet, do të shpëtoj kaq shumë nga flakët e Ferrit.

Shpirti I Shenjtë, më pas i pranishëm tek fëmijët e Mi ngado, do të ndihmoj në mposhtjen e punëve të të ligut. Të gjithë ju duhet ta përhapni Fjalën se si njerëzimi duhet t'i pregatisi shpirtrat e tyre më përpara. Sepse madje dhe besimtarët duhet të kuptojnë se edhe ata do ta kenë emocionalisht shqetësuese ta shikojnë sjelljen e tyre të kaluar mëkatare ashtu si ajo më shfaqet Mua.

Unë ju bëj thirrje të gjithëve ju tani të kërkoni Rrëfim. Për ata të Krishterët e tjerë, ju duhet të gjunjëzoheni dhe të luteni për shpengim. Për ata që janë të pasigurtë për këtë profeci, ju lutem t'i mbani zemrat tuaja të hapura sepse kur të dëshmoni këtë ngjarje ekologjike, por supernatyrale, është e rëndësishme që ta kuptoni se kjo është mbrekullia më e madhe që ju do të shikoni ndonjëherë dhe se kjo është Dhurata Ime e madhe për të gjithë ju. Konsiderojeni këtë. Kjo është si dita finale e Gjykimit do të shpaloset vetëm se këtë herë ju nuk do të dënoheni. Juve do t'ju jepet një jetë e re kur shpirti juaj të ketë shpëtuar, për t'ju bërë të mundur të ktheheni në nivelin që Unë e dëshiroj për të.

Besimtarë, lutuni për të tjerët me gjithë zemrën tuaj tani që ata të shpëtojnë.

Shpëtimtari juaj
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:


Mesazhi i parë nga Hyji Atë: Koha ka ardhur tani që Unë ta rivendos Mbretërinë Time të Lavdishme – Parajsa e Re mbi Tokë do të zgjasi 1,000 vjet

E Shtunë, 25 Qershor 2011, në 16:00

Shënim nga vizionarja: Pikërisht para se të merrja këtë Mesazh, unë sapo kisha mbaruar së recituari Mëshirën Hyjnore kur papritur Shpirti I Shenjtë më njoftoi se do të merrja një Mesazh nga Hyji Atë. Unë dridhesha nga emocjonet. Pastaj unë bëra pyetjen “Në Emër të kujt vjen?” Kjo ishte përgjigja:

Unë vij në Emër të Birit Tim të dashur, Jezu Krishtit, Shpëtimtari i njerëzimit. Unë Jam Hyji Atë dhe Unë Jam duke të folur ty për herë të parë. Bija Ime e zgjedhur, Unë të flas ty sot që të mund ta informoj njerëzimin për Dashurinë që Unë kam për të gjithë.

Shumë nuk më njohin Mua. Ata mendojnë se po, por për miljona nga fëmijët e Mi Unë Jam kryesisht një egzistencë anonime. Kaq pak e njohin ata dëshirën Time për t'i dhënë atyre mundësinë të më lejojnë Mua t'i Dua ata ashtu si duhet.

Emri Im përdoret lirshëm në botë, nga shumë që nuk e pranojnë se ishte prej Dorës Sime që bota dhe krijesat e saj u krijuan. Për ata që e dinë, ata janë të paqartë se Kush Unë Jam dhe janë disi të frikësuar nga Unë. Unë nuk Jam për t'u patur frikë sepse Dashuria Ime është e Pastër për të gjithë fëmijët e Mi. Kaq shumë Unë ju dua sa Unë bëra Sakrificën më të madhe nga të gjitha për t'ju kthyer në Krahët e Mi dhe për t'ju dhënë mundësinë të shpëtoni nga mashtruesi. Unë dërgova Birin Tim të dashur, Jezu Krishtin, në botë me qëllim që ju të mund të kuptoni të Vërtetën e Dashurisë. Kjo Dashuri, kur ju e pranoni atë, do t'ju shpëtoj të gjithëve.

Zemra Ime thyhet kur sa shumë nga ju nuk do të kthehen tek Unë dhe të më tregojnë Mua dashurinë tuaj. Unë kam dëshirë që ju thjesht të ktheheni dhe të më kërkoni Mua ndihmë. Nuk duhet të keni frikë nga Dashuria Ime sepse është prej Dashurisë Sime që ju është dhënë fryma e parë. Unë e krijova secilin prej jush në Ngjajshmërinë Time që të mund të kisha një familje. Unë e krijova botën prej Dashurisë së Pastër që ju, fëmijët e Mi, të mund ta ndanit këtë Parajsë me Mua. Me kaq dashuri u krijua kjo sa çdo hollësi e vetme u ndërtua me kaq kujdes. Kaq i lumtur isha Unë kur Parajsa mbi Tokë u krijua sa ëngjëjt gëzonin dhe Qielli u ndriçua me flakët e dashurisë, sa asnjë qënie njerëzore nuk mund ta imagjinonte ndonjëherë. Dhe më pas ajo u shkatërrua nga mëkati, i shkaktuar prej gjarpërit.

Fëmijët e Mi, më lejoni Mua ta shpjegoj. Koha ka ardhur që Unë ta rivendos Parajsën të cilën Unë e krijova me dashuri që ne të mund të bëhemi përsëri një familje.

Një familje që do të bëhet e ngushtë prej lidhjeve të fuqishme të dashurisë që do ta bashkojnë atë.

Kjo Parajsë e Re mbi Tokë tani është duke u planifikuar për të gjithë fëmijët e Mi. 

Ajo do të zgjasi 1,000 vjet mbi Tokë dhe askush nuk duhet përjashtuar, sepse kjo do ta copëtonte Zemrën Time. Biri Im i dashur, Jezu Krishti dhe Shpirti I Shenjtë po përpiqen fortë për t'ju kthyer në përqafimin Tim të dashur që Parajsa, e krijuar në fillim, të shfaqet edhe një herë si Dhurata më e madhe nga të gjitha për ta gëzuar fëmijët e Mi.

Kjo Parajsë do të jetë një vënd i dashurisë, bukurisë, lavdisë dhe do të jetë shtëpi për të gjithë ata që janë të pastër në zemër dhe shpirt. Ajo është për çdo shpirt të vetëm mbi Tokë dhe është qëllimi që përmbahet brënda çdo shpirti të vetëm mbi Tokë, përfshi ata që nuk e kuptojnë këtë.


Biri Im i flet botës dhe pregatitet për ta treguar Mëshirën e Tij të madhe gjatë Paralajmërimit, për t'i dhënë gjithë mëkatarëve një mundësi të shijojnë Parajsën e Re mbi Tokë.

Ju duhet ta dëgjoni Zërin Tim. Unë ju bëj thirrje të gjithëve ju të kushtoni vëmëndje. Kthehuni tek Unë. Pranojeni që Unë Egzistoj, që Unë Jam Burimi i gjithë jetës, i gjithë Krijimit, i gjithë lavdisë. Kur ju e pranoni, ju do të jeni të mirëpritur në Parajsën Time mbi Tokë e cila ju ofron gjithçka që ju mund të keni ëndërruar ndonjëherë. Dëgjojeni Birin Tim dhe Mesazhin që Ai i jep botës për t'ju kthyer të gjithëve ju. Për ata që nuk do të dëgjojnë madje edhe atëherë, apo që do të vazhdojnë në udhën e keqe të mëkatit, asnjë Mëshirë nuk do t'ju tregohet.

Unë Jam Zoti i gjithë Krijimit. Unë Jam Zoti i Dashurisë, i Dhembshurisë. Unë Jam gjithashtu Zoti i Drejtësisë. Dora Ime do të bjerë mbi njerëzimin, që përmes besnikërisë djallëzore ndaj të ligut, refuzon të ndjeki udhën e Dashurisë dhe të Vërtetës.

Sepse koha ka ardhur tani që Unë ta rivendos Mbretërinë Time të Lavdishme, të cilën asnjë njeri, përmes makëtit, nuk do ta ndaloj. Nëse ata e provojnë do të humbasin përgjithmonë.

Unë Jam Zoti juaj, Krijuesi juaj. Dashuria Ime kurrë nuk vdes. Ajo është e ndezur dhe e mbushur me butësi të thellë për ju për t'ju kthyer tek Unë, tek trashëgimia që Unë me kaq dashuri e krijova. Për shkak të mëkatit shumë nga fëmijët e Mi do të duhet ta humbasin të drejtën e tyre ndaj kësaj trashëgimie dhe të largohen për të lejuar ata që me të vërtetë më duan Mua të hyjnë pa pengesë tek portat.

Ju lutem, fëmijë, mos e shpërfillni Thirrjen Time ndaj njerëzimit. Pranojeni Mëshirën tani që ju ofrohet nga Biri Im i dashur.

Pranojeni atë me krahë hapur.

Hyji Atë
Krijuesi dhe Bërësi i të Gjitha Gjërave


Saturday, 12 December 2015

Maria: Satani e humbet fuqinë e tij kur Rozarja Ime recitohet

E Shtunë, 25 Qershor 2011 në 15:00

Bija ime, gjithmonë të jesh e përqëndruar tek Biri im sepse Ai ka nevojë për vëmëndjen tënde. Ti duhet ta vësh gjithë besimin tënd tek Ai dhe kurrë mos lejo njeri të t'i largoj sytë prej Tij.

Ai, bija ime, të ka zgjedhur ty si një nga lajmëtaret e rëndësishme për këto kohë me qëllim që shpirtrat e humbur të shpëtojnë. Ju thuaj njerëzve të luten me Rozaren time Më Të Shenjtë, madje dhe jo-Katolikët, sepse kjo është arma më e madhe kundër influencës së mashtruesit, i cili rënkon me dhimbje kur ajo thuhet. Fuqia e tij dobësohet kur fëmijët e mi thonë këtë lutje. Sa më shumë që fëmijët e mi luten me Rozaren e Shenjtë, aq më shumë shpirtra mund të shpëtohen.

Ti, bija ime, ke një Mision shumë të vështirë, shumë më të rëndë se të ndonjë profeti në histori. Kjo është për shkak të errësirës së shpirtit në botë. Kurrë më parë nuk ka rënë një errësirë e tillë, kur fëmijët e Mi i kthejnë shpinën Birit tim, Atij i Cili pësoi një vdekje të tmerrshme për t'i shpëtuar ata. Por ata jo vetëm që e kanë harruar këtë, ata zgjedhin ta mohojnë vetë Egzistencën e Tij.

Lutja tek unë, Nëna juaj e Bekuar, e lëndon të ligun, i cili struket dhe e humbet fuqinë e tij kur Rozarja ime recitohet. Kjo është arma që më është dhënë mua që të mund të ndihmoj në shpëtimin e shpirtrave të humbur, para se unë ta shtyp kokën e gjarpërit, përfundimisht. Kurrë mos e nënvlerësoni fuqinë e Rozares, sepse madje dhe vetëm një grup njerëzish të përkushtuar ndaj lutjes rregullisht të Rozares sime të Shenjtë mund të shpëtojnë kombin e tyre. Ju thuaj fëmijve të mi të jenë të kujdesshëm kur i kthejnë shpinën lutjes, sepse kur e bëjnë këtë ata do e lënë veten të ekspozuar ndaj mashtruesit për t'ju ngritur kurthe me mënyrën e tij joshëse, por të rrezikshme drejt errësirës. Silli fëmijët e mi në Dritë duke e përhapur përkushtimin ndaj Rozares sime Më Të Shenjtë.

Nëna juaj e dashur
Maria Mbretëresha e Paqes

Mesazhi ne anglisht:


Sunday, 6 December 2015

Njerëzit nuk e dinë se çfarë është shpirti i tyre – përgjigja është e thjeshtë

E Shtunë, 25 Qershor 2011, në 01:30

Bija Ime e dashur, zëri yt, ndërsa po dëgjohet, përfundimisht, nga shërbëtorët e Mi të shenjtë në mbarë botën, bie në heshtje në ato qëndra që janë të pavetëdijshme për Egzistencën e Hyjit Atit të Gjithpushtetshëm.

Ju mund të thoni, ata nuk dëgjojnë, por ata nuk mund të dëgjojnë nëse nuk i vënë veshin. Bëhu e fortë tani, fol tek sa më shumë të mundesh. Kërkoju njerëzve t’i publikojnë të rejat e Fjalës Sime. Thirri ata. Pyeti ata. Shpjegohu se ata duhet t’i lexojnë Mesazhet e Mia para se t’i refuzojnë ato. Sepse do të jetë vetëm kur ata të ndjejnë forcën që vjen nga Buzët e Mia Hyjnore, kur Shpirti Im do ta tërheqi shpirtin e tyre, që ata më në fund do ta kuptojnë se Jam Unë që komunikoj me botën.

Unë Jam i trishtuar, bija Ime, për shkak të barrikadave të thella dhe ndarjeve, që sot bllokojnë çdo përpjekje nga Nëna Ime e Bekuar dhe Unë, Biri i saj i shtrenjtë, për t’i folur botës përmes vizionarëve. Në të kaluarën përulësia ishte pak më shumë e përhapur. Sot, kjo cilësi e rëndësishme është zhdukur. Në vënd të saj është një botë ku gjithçka që shfaq inteligjencë njerëzore, joshje apo tërheqje fizike pranohet si një prioritet në jetën e njerëzve. Spiritualiteti i tyre është i vdekur. Ata janë, bija Ime, kyresisht guacka boshe. Guacka që kur çahen janë të kota. Ushqimi i shpirtit është për çfarë fëmijët e Mi duhet të përpiqen. Kjo është e vështirë për shumë njerëz dhe sidomos për ata mëndjet e të cilëve janë të mbushura me mënçuri njerëzore ku fare pak vënd ka mbetur për mënçuri shpirtërore.  

E tillë është mungesa e spiritualitetit, e ushqyer nga fuqia e Satanit, sa njerëzit janë gënjyer për t’i lënë shpirtrat e tyre të hapur për të kryer mëkat. Mungesa e spiritualitetit, apo e besimit në Zot, e bën një shpirt të korruptuar nga mashtruesi. Mbreti i mashtrimit i çon shpirtrat të besojnë se vetëm trupi dhe mëndja janë ndërthurur për t’u bërë të plotë. Për fat të keq, ju nuk mund të jeni të plotë pa shpirtin tuaj.

Çfarë është shpirti juaj?
Shumë njerëz nuk e dinë se çfarë është shpirti i tyre. Se si ndjehet, apo si ta njohin atë. A është mëndja juaj, ndërgjegja juaj? Përgjigja është e thjeshtë. Shpirti juaj jeni ju. Ai është kush ju jeni, ndërgjegja juaj, besimet tuaja, pranimi juaj, nëse kjo përfaqëson të Vërtetën, për çfarë është, apo të vërtetën për çfarë ju doni të besoni se ajo është. Ajo nuk është një pjesë e ndarë nga ju, fëmijë të dashur, diçka që i përket një bote tjetër. Ai është i pranishëm brënda çdo qënie njerëzore.

Shpirti juaj mund të kujdeset duke ndjekur Mësimet e Mia. Ai mund të neglizhohet përmes mëkatit, që është shumë i vështirë për t’u shmangur, por që mund të plotësohet duke u rrëfyer apo duke shprehur pendesë dhe duke filluar përsëri. Ose ai mund të shkatërrohet. Disa qëllimisht e shkatërrojnë shpirtin e tyre duke mëkatuar, për kënaqësitë apo veset e kësaj bote, në dije të plotë për çfarë janë duke bërë. Të tjerët e mohojnë se e kanë një shpirt. Arroganca e tyre i bind se ata i dinë të gjitha. Se jeta fillon dhe mbaron në këtë Tokë.

Dhe pastaj janë ata shpirtrat e rinj që, edhe pse jo për fajin e tyre, ishin mësuar nga prindërit e tyre në kohë bollëku ku nuk kishin nevojë për asgjë në sensin materialistik. Besimi i tyre është i bazuar në fitimin material. Duke u përpjekur për më shumë stimule, ambicjet e tyre vazhdojnë të rriten deri sa, gradualisht, nuk ka më tjetër se për çfarë ata mund të përpiqen deri kur vdekja përballet me ata. Pastaj ata janë të humbur. Të habitur. Të hutuar. Me një ndjenjë të keqe, të thellë të brëndshme, ata e dinë se diçka është gabim. Shpirti ju flet atyre, por ata nuk dinë se si të përgjigjen. Ata janë të cilët ju duhet t’i shpëtoni.

Unë i bëj thirrje të gjithë ndjekësve të Mi ngado të më ndihmojnë Mua t’i shpëtoj të gjithë fëmijët e Mi të gjorë. Unë e di se Unë Jam duke kërkuar për një vepër të jashtëzakonshme bamirësie nga ana juaj. Kjo është një përgjegjësi e madhe. Por duke ju bindur Vullnetit Tim Më Të Shenjtë ju do të më ndihmoni Mua të shpëtoj shumë nga bota prej mbërthimit të Satanit dhe terrorit që ai ushtron.

Shkoni përpara tani, ndjekësit e Mi, të gjithë ju dhe përhapeni Fjalën Time tek një botë e munduar, e gënjyer dhe e dëshpëruar. Hiret e Mia do të hidhen mbi secilin prej jush, për madje dhe një njeri të kthyer në besim – një shpirt që mund t’i shpëtoj tmerrit të Ferrit.

Unë ju dua të gjithëve. Unë ju pushtoj, ndjekësit e Mi, fëmijët e Mi të shtrenjtë, kudo. Sa më sillni Mua përditë ngushëllim. Si më lehtësoni Mua. Tani më sillni Mua më shumë shpirtra.

Shpenguesi juaj Hyjnor
Shpëtimtari i gjithë Njerëzimit, Jezu Krishti
Saturday, 5 December 2015

Njerëz të Zakonshëm, Njerëz të Mirë më Kthejnë Mua Shpinën

E Enjte, 23 Qershor 2011, në 21:10

Bija Ime e dashur, gëzimi që ti ndjen sot është si rezultat i hireve të hedhura mbi ty gjatë Adhurimit dje. Tani ti e di sa e rëndësishme është të më lejoni Mua të hedh hire të tilla mbi shpirtrat gjatë kësaj kohe më të veçantë kur jeni në shoqërinë Time personale.

Si t’i identifikoni shpirtrat e humbur

Sot Unë dua t’ju flas për shpirtrat e humbur në botë dhe si t’i identifikoni ata. Ndjekësit e Mi shpesh besojnë gabimisht se shpirtrat e humbur janë ata në mëkatin e vdekshëm. Kjo nuk është plotësisht e vërtetë. Një shpirt i humbur mund të jetë një person që nuk beson tek Unë, apo tek Ati Im I Përjetshëm. Një shpirt i humbur mund të jenë gjithashtu ata fëmijë kaq të dhënë pas përpjekjeve të tyre të përditshme për të fituar para, për të ndërtuar pasuri, karierë dhe që dëshirojnë gjërat materiale. Gjithçka prej gëzimit që ata besojnë se këto gjëra do t’ju sjellin atyre në jetën e tyre të ardhshme. Këta janë njerëz të zakonshëm, njerëz të mirë, por që më kthejnë Mua shpinën.

Shumë nga këta fëmijët e Mi janë zemër mirë. Ata mund të kenë plot dashuri për njerëzit, familjet dhe miqtë e tyre. Ata mund të jenë të njohur dhe të pëlqyer. Dhe prapë ata mund të jenë shpirtra të humbur. Si është kështu mund të pyesni ju? Sepse ata nuk besojnë se shpirti i tyre është po aq i rëndësishëm sa dhe nevojat e tyre fizike dhe prandaj e neglizhojnë atë. Duke e neglizhuar shpirtin e tyre ata janë të prirur ndaj tundimeve të hedhura drejt tyre çdo ditë. Ata e kanë të vështirë t’i rezistojnë të mirave materiale pa menduar se koha që ata investojnë në ambicjet e tyre mund të kalohet duke treguar dashuri ndaj të tjerëve përmes artit të ndarjes me të tjerët. Në përpjekjet e tyre për para ata mund të bëhen krenar. Krenaria e bën të vështirë të silleni si një ndjekës i Imi i vërtetë.

Fëmijë, nëse ju e kaloni gjithë kohën tuaj duke ndjekur ëndrrat që ju besoni kjo botë ka për t’ju ofruar – pasuri, pronësi dhe pozitat në pushtet – mbetet fare pak kohë për t’u lutur apo për t’i ushqyer shpirtrat tuaj për jetën tjetër. Sa shumë nga fëmijët e Mi nuk mund ta kuptojnë kurrë përse të mirat materiale i lënë ata të zbrazët përbrënda. Ata nuk i dëgjojnë ata ndjekësit e Mi të cilët e njohin të Vërtetën. Duke dështuar ta pranojnë Egzistencën e Hyjit Atit të Gjithpushtetshëm, ata nuk mund të arrijnë të kënaqin njeri tjetër përveç se vetes së tyre. Nga jashtë këta njerëz bëjnë jetë aktive, të shëndetshme, me argëtime pa u shqetësuar në botë. Por kjo lloj jete nuk mund të arrihet në mënyrën e duhur pa besuar në jetën e përjetshme. Përulësia mungon në jetën e tyre.

Ju mund të thoni, në mbrojtje të tyre, por ata duhet t’i ushqejnë familjet e tyre dhe kujdesen për të tjerët që varen prej tyre dhe kështu ata punojnë drejt këtyre qëllimeve. Përgjigja Ime është jo ata nuk e bëjnë këtë. Ata nuk kanë për qëllim të ushqejnë familjet e tyre. Në shumë raste ata synojnë për më tepër për të plotësuar joshjet e tyre. Sa më shumë e bëjnë ata këtë, që më tepër ata bëhen të humbur për Mua dhe Atin Tim Të Përjetëshëm.

Nëse fëmijët e Mi nuk zgjohen dhe të njohin mënyrat me të cilat Satanai përdor të gjitha tërheqjet e lavdishme të botës, për t’ju zhytur në një ndjenjë të rreme të sigurisë materialiste, ju nuk mund të vini tek Unë. Koha duhet kaluar në këtë jetë për ta lavdëruar Krijuesin tuaj – të kujdeseni për fqinjin tuaj përmes punëve bamirësie – duke i vënë nevojat e të tjerëve para tuajave – duke ecur në hapat e Mia.

Nëse fëmijët e Mi që nuk besojnë në Hyjin Atë, apo që besojnë në Atë por që e zgjedhin më të përshtatshme të lënë mënjanë ndonjë nderim ndaj Tij sepse janë më të preokupuar me çështjet materiale, do ta kenë të vështirë të hyjnë në portat e Qiellit, Parajsa e Vërtetë që ata dëshirojnë. Toka është vetëm një fazë në gjithë qënien tuaj. Qielli, madje edhe një shkëndijë e çfarë ajo ofron, nuk mund të përjetohet në jetën tuaj mbi Tokë. Asnjë nga këto kënaqësitë e botës nuk ja vlen t’i ndiqni nëse kjo do të thotë se do të humbisni xhevahirin që është Qielli.

Cilësitë kyesore për të hyrë në Mbretërinë Time të Lavdishme janë besimi, dashuria, përulësia dhe një dëshirë për të më kënaqur Mua.

Mësuesi juaj i dashur dhe Shpëtimtari i gjithë Njerëzimit
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:


Friday, 4 December 2015

Paralajmërimi do të vërtetoj se Zoti Egziston

E Mërkurë, 22 Qershor 2011, në 19:00

Bija Ime e dashur, e fortë tani, pasi ke duruar sprovën më të keqe deri tani, ti do të vazhdosh t’i komunikosh thirrjet e Mia urgjente në mbarë botën.

Ata, fëmijët e Mi të dashur, duhet ta dinë se kur Unë të vij së shpejti, ata do të dalin përballë Meje. Sa dëshirë kam t’ju tregoj atyre se Unë me të vërtetë Egzistoj dhe sa e pres gëzimin në fytyrat e tyre kur të dëshmojnë Dashurinë dhe Mëshirën Time.

Sepse shumë nga fëmijët e Mi do të bien në tokë dhe do të derdhin lotë lehtësimi, lotë gëzimi dhe lumturie, lotë habie dhe dashurie. Sepse, më në fund, do të jetë e mundur të bëjnë një Jetë të Re më pas, ku të gjithë mund të ndjekin të Vërtetën e Mësimeve të Mia.

Fëmijët e Mi nuk do ta kuptojnë rëndësinë e kësaj Vepre të madhe të Mëshirës, Dhurata më e madhe e dhënë ndonjëherë njerëzimit që nga Kryqëzimi Im. Sepse do të jetë përmes kësaj Dhurate të Paralajmërimit që sytë e njeriut do të hapen më në fund ndaj të Vërtetës të mbarë egzistencës së tyre mbi këtë Tokë dhe përtej.

Ata që janë të gjallë në këtë botë sot duhet ta kuptojnë sa të privilegjuar janë që t’ju jepet prova e Egzistencës së Hyjit Atit të Përjetshëm dhe Unë, Biri I Tij i dashur, edhe pse kjo nuk kuptohet nga ju.

Pas Paralajmërimit mos u ktheni në mënyrat tuaja të vjetra
Unë ju bëj thirrje të gjithëve ju, që kur ta keni parë Praninë Time dhe t’ju tregohet se si mëkati, jo vetëm që më fyen Mua, por ju shtyn poshtë drejt Ferrit, se ju nuk duhet të ktheheni tek mënyrat tuaja të vjetra.

Periudha pas Paralajmërimit është kritike për paqen e botës dhe shpëtimin tuaj. Mos e refuzoni këtë Dhuratë. Mbërthejeni atë me të dyja krahët. Lëreni Paralajmërimin t’ju bashkoj në një me Mua. Kur ju e bëni këtë dhe luteni për drejtim, ju do të shpërbleheni me Parajsën e Re mbi Tokë ku nuk do të keni nevojë për asgjë.

Gëzohuni. Më dëgjoni Mua. I kushtoni vëmëndje Mesazhit Tim dhe e lejoni Dashurinë Time t’ju përfshij drej Mbretërisë Sime të Lavdishme. Unë ju dua të gjithëve. Herën tjetër kur të ndjeni një dallgë dashurie në zemrën tuaj për një tjetër person, kujtohuni se kjo Dhuratë vjen nga Unë. Pa dashuri nuk ka jetë.

Mbreti juaj Hyjnor I Mëshirës
Jezu Krishti, Biri I Hyjit Atit të Përjetshëm


Mesazhi ne anglisht: