Tuesday, 26 April 2016

Momenti juaj i lavdisë para Syve të Mi – momenti juaj i shpëtimit

E Shtunë, 12 Nëntor 2011, në 16:00

Bija Ime e dashur, ndarja nga Unë është e dhimbshme, sidomos për ata që më njohin Mua. Me të parë një shkëndijë të Dashurisë që Unë kam për ata, shpirtrat atëherë do ta kenë të vështirë të durojnë dhimbjen e ndarjes. Kjo është madje më shumë e theksuar kur shpirtrat që pohojnë se më duan Mua, të cilët, për shkak të mëkatit, e gjejnë veten në Purgator pas vdekjes.

Ndërsa të gjithë shpirtrat në Purgator shkojnë në Parajsë gradualisht, dhimbja e të qënurit të ndarë nga Unë është e dhimbshme dhe dëshpëruese.

Për shumë shpirtra që besojnë në Zot përmëndja e Ferrit sjell mundim në zemrat e tyre. Pastaj për ata që e shohin se shpirti i tyre ka nevojë të pastrohet në Gjëndjen e Purgatorit, ata gjithashtu ndjejnë një mjerim që është e vështirë për t’u kuptuar nga ata që jetojnë sot.  

Fëmijë, jeta juaj në Tokë është kaq e rëndësishme sepse është gjatë kësaj periudhe që ju do të përpiqeni t’i pastroni shpirtrat tuaj përmes argjërimit dhe pendesës. Përdoreni këtë kohë sa të mundeni për t’i shpëtuar shpirtrat tuaj. Për ta bërë këtë ju duhet të kërkoni përulësi gjatë gjithë kohës për të siguruar që jeni të vegjël në Sytë e Mi. Vetëm të vegjëlit mund të kalojnë përmes portave të ngushta të Parajsës.

Mirëpriteni, pra Dhuratën e Purgatorit që do t’ju tregohet gjatë Paralajmërimit kur ju duhet të pastroheni si pendesë për mëkatet tuaja. Nuk është e nevojshme të prisni, fëmijë, për vdekjen, për të përballuar këtë pastrim. Ju jeni të bekuar, fëmijë, sepse asnjë shenjë e mëkatit nuk do të mbetet në shpirtin tuaj. Pastaj ju mund të fitoni hyrje të menjëhershme në Epokën e Re të Paqes për të cilën Unë flas. Kjo është ku të gjithë fëmijët e Mi që kërkojnë falje për mëkatet e tyre gjatë Paralajmërimit, do të çohen.

Hapini zemrat tuaja dhe më mirëprisni Mua kur Unë të vij tek ju gjatë Paralajmërimit që po afron, kur ju do të jeni në gjëndje të më përqafoni Mua. Më lejoni Mua t’ju mbaj dhe t’ju fal mëkatet tuaja. Kështu ju do të bëheni të Mitë në trup, mëdje dhe shpirt, përfundimisht dhe me dorëzimin e plotë që Unë dua nga ju.

Ky do të jetë momenti juaj i lavdisë para Syve të Mi. Pastaj ju do të jeni gati për fazën e dytë kur do të jeni në gjëndje të bashkoheni me vëllezërit dhe motrat tuaja në Parajsën e Re mbi Tokë, ashtu si u krijua në fillim nga Zoti Krijuesi i të gjitha gjërave.

Kjo do të bëhet shtëpia juaj e re dhe që ju takon për 1,000 vjetë. Priteni ardhjen Time me dashuri, shpresë dhe gëzim. Nuk ka asnjë për t’u frikësuar. Gëzohuni. Unë vij përsëri për t’ju shpëtuar nga armiku i njerëzimit. Këtë herë fuqia e tij është kaq e dobët sa do të jetë e vështirë për atë t’i mbërthej shpirtrat e atyre që më mirëpresin Mua me krahë hapur gjatë Paralajmërimit.

Jezusi juaj
Shpenguesi i Njerëzimit

Mesazhi ne anglisht:


Monday, 25 April 2016

Shenja do të shfaqen në qiell si fillim – djelli do të rretullohet

E Premte, 11 Nëntor 2011, në 16:00


Lutje, dhe shumë prej saj, kërkohet për të shpëtuar shpirtra tani. Ti, bija Ime, duhet ta pregatisësh familjen tënde dhe tregoju atyre që kanë nevojë për Mëshirën Time të madhe të jenë gati.

Përsëri shenjat do të shfaqen së pari. Shumë njerëz do të ngrihen dhe do të kushtojnë vëmëndje kur të shikojnë ndryshimet në qiell. Ata do të dëshmojnë djellin të rretullohet si kurrë më parë. Pastaj ata do të shikojnë Kryqin.  

Kjo do të ndodhi menjëherë para se yjet të përplasen në qiell dhe kur Rrezet e Mëshirës Hyjnore të mbulojnë Tokën.

Heshtja do të pasoj që çdo shpirt të jetë në gjëndjen e vetmisë absolute kur ata të vijnë para Meje. Tregoju fëmijve të Mi se çfarë të presin, sepse ata nuk duhet të kenë frikë. Kjo nuk është një Ngjarje për t’u patur frikë. Përkundrazi ju të gjithë duhet ta mirëprisni këtë takim.

Të gjithë fëmijët e Mi duhet ta pranojnë se Jam Unë I Cili vjen tani para tyre. Ata nuk duhet të mendojnë se ky është fundi i botës. Sepse nuk është. Është fillimi i një periudhe të re me kalimin e kohës kur të gjithë fëmijët e Mi do ta njohin më në fund të Vërtetën.

Unë gëzohem dhe ndjej një ëmbëlsi të madhe kundrejt çdo shpirti të vetëm që mund të shpengohet nëse më lejojnë Mua t’ju jap atyre këtë Dhuratë.

Lutuni, lutuni, lutuni për të gjithë shpirtrat tani dhe në veçanti për ata që do të jenë aq të frikësuar sa nuk mund të jenë mjaft të fortë për ta pranuar Dorën Time të Mëshirës.

Shpëtimtari juaj      
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:


Sunday, 24 April 2016

Dy hajdutët në Kryq

E Enjte, 10 Nëntor 2011, në 15:30

Bija Ime e dashur, kur Unë isha duke vdekur në Kryq, dy hajdutë ishin pranë, edhe ata duke u kryqëzuar në të njëjtën kohë.

Njëri më kërkoi Mua t’i fal mëkatet e tij dhe shpëtoi. Tjetri nuk e bëri. Në të kundërt, ai bëri një vesh shurdhë. Kokfortësia dhe refuzimi i tij për të kërkuar Mëshirën Time do të thotë se ai nuk mund të shpëtonte.

E njëjta do të ndodhi gjatë Paralajmërimit. Disa nga fëmijët e Mi do t’i njohin mëkatet e tye dhe do ta pranojnë se më kanë fyer Mua. Ata, me gjithë përulësi, do ta pranojnë pendesën e tyre dhe do të shpëtojnë. Ata do të hyjnë në Parajsën e Re në Epokën e Paqes që do të vij.

Pastaj do të jenë ata që nuk do t’i pranojnë mëkatet e tyre për çfarë janë, një paturpësi në Sytë e Hyjit Atit të Përjetshëm.

Unë do t’i jap këtyre shpirtrave shumë kohë të pendohen, e tillë është thellësia e Mëshirës Sime. Lutuni që ata të kërkojnë shpengim me qëllim që të mund të shpëtojnë. Unë dua të gjithë fëmijët e Mi ta pushtojnë Dhuratën Time të madhe të Mëshirës. Unë dua të gjithë ju të hyni në portat e Parajsës së Re.

Lutuni që shpirtrat e ngurtë të zbuten dhe ta pranojnë Dorën Time. Lutuni që ata të mësojnë si të bëhen të përulur në Sytë e Mi.

Jezusi juaj
Shpenguesi i Njerëzimit

Mesazhi ne anglisht:Shumë do të vuajnë dhimbjen e Purgatorit si Pendesë

E Mërkurë, 9 Nëntor 2011, në 15:32

Dëgjojeni thirrjen Time urgjente, fëmijë, për ta dedikuar veten tuaj tek Zemra e Papërlyme e Nënës Sime të dashur, në këtë kohë.

Ajo, Ndërmjetësja e të Gjitha hireve, është caktuar për t’ju sjellë tek Zemra Ime e Shenjtë për ta shpëtuar njerëzimin nga shkatërrimi që i pret ata nëse nuk arrijnë ta shkëpusin veten nga veprat e Satanit. Është urgjente tani që të gjithë ju të luteni fort për shpëtimin e shpirtrave. Të gjithë shpirtrat do të vijnë para Meje dhe për shumë do të jetë e vështirë. Shumë do të vuajnë dhimbjen e Purgatorit, por do të jetë e vetmja udhë e tyre tek shpëtimi i përjetshëm. Shumë më mira ta kuptojnë se si është ajo sa janë gjallë në këtë Tokë, se sa ta përjetojnë atë pas vdekjes. Kur ata e durojnë këtë pendesë, këta shpirtra do të jenë të pastër dhe të denjë për të hyrë në Parajsën Time të Re mbi Tokë. Vetëm shpirtat e pastër do të jenë në gjëndje të hyjnë. Unë duhet t’ju kërkoj ta pranoni këtë Dhuratë dhe të përballeni me forcën e mëndjes, trupit dhe shpirtit. Por dijeni dhe dallojeni atë për çfarë është, një udhë tek jeta e përjetshme, një mundësi për të kuptuar Mëshirën Time Hyjnore.

Është koha të pregatisni shpirtrat tuaj tani. Kur ju keni kërkuar shpengim për mëkatet tuaja para Paralajmërimit, ju duhet të luteni për të tjerët. Ata duhet të jenë të fortë.

Lutuni me Lutjen e Mëshirës Sime Hyjnore çdo ditë të vetme që tani e tutje, të gjithë ju. Ajo do të ndihmoj për të shpëtuar ata shpirtra të gjorë që mund të vdesin nga tronditja, gjatë kësaj ngjarje supernatyrale. Kjo tani do t’i tregohet botës së shpejti.

Kurrë mos humbisni shpresë, fëmijë. Besoni tek Unë kur Unë ju them se Unë ju dua. Unë ju sjell këtë Dhuratë prej kësaj Dashurie.

Shpëtimtari juaj i dashur

Mesazhi ne anglisht:Monday, 18 April 2016

Ju do të urreheni në shumë vënde dhe do t’ju kenë frikë tek të tjerat

E Hënë, 7 Nëntor 2011, në 20:50

Bija Ime e dashur, ti duhet të dëgjosh. Ndërsa profecitë e Mia shfaqen dhe kur Fjala Ime e Shenjtë të filloj të pranohet dhe të dëgjohet, ti duhet të bësh kujdes. Ti, bija Ime, do të urrehesh në shumë vënde dhe do të kenë frikë në të tjerat.

Profecitë e Mia, të cilat do të jepen ty, janë për të siguruar që nuk do të ketë asnjë dyshim në mëndjen e të gjithë fëmijve të Mi se premtimi i shpëtimit të përjetshëm më në fund do të realzohet.

Bija Ime, ti do të ndjehesh e izoluar, e refuzuar, e frikësuar dhe do të vuash rëndë në Emrin Tim.

Pa sakrificën tënde, Unë nuk mund ta përmbushja premtimin Tim për ta shpëtuar njerëzimin, që çdo shpirti t’i jepet mundësia për të përfituar nga trashëgimia që ju takon atyre.

Unë i bëj thirrje shërbëtorëve të Mi të shenjtë të mbrojntë ty, bija Ime, sepse do të jetë detyra e tyre e shenjtë. Me kalimin e kohës ata do ta kuptojnë se cili është roli i tyre. Ndërkohë, Unë i bëj thirrje të gjithë ndjekësve të Mi të shtrenjtë të luten për mbrojtjen tënde kundër forcave të liga, që udhëhiqen nga Satani, i cili kërkon të shkatërroj botën për përfitimin e tij vetjak.

Qëndro e fortë. Lutu për mbrojtje dhe përfshi ndihmën e Nënës Sime të Bekuar gjatë gjithë kohës.

Jezusi juaj
Shpëtimtari dhe Shpenguesi i Njerëzimit

Mesazhi ne anglisht:Tuesday, 12 April 2016

Zaptimi i djallit dhe mëkati i Urrejtjes

E Djelë, 6 Nëntor 2011, në 18:30

Bija Ime e dashur, njerëzit nuk e kuptojnë se Unë e përjetoj Kryqëzimin Tim për ditë. Dhimbja dhe vuajtja që Unë duroj shkaktohet nga mëkatet e kryera nga njerëzit në çdo sekondë të ditës. 
Unë duroj momente të pikëllimit të thellë kur shikoj ata shpirtra të cilët më fyejnë Mua së tepërmi, përmes mëkatit të urrejtjes.

Urrejtja është futur në zemrat e të shumtëve dhe shkaktohet prej infektimit të Satanit. Shumë njerëz flasin për zaptimin e djallit sikur të ishte e lehtë për t’u identifikuar. Sa shumë nga fëmijët e Mi janë të zaptuar nga Satani. Ata nuk ka pse të shihen duke u përpjekur për gjetjen e një pranie djallëzore.

Ai, armiku i njerëzimit, i përdor djajtë e tij për t’i sulmuar fëmijët e Mi. Për ata që janë në errësirë bëhen preh e lehtë sepse tërhiqen pas pranisë së djallit.

Kur të zaptuar, fëmijë, është shumë e vështirë ta shkëputni veten. Këta fëmijë fatkeqë, pëmes infektimit dinak dhe manipulues të djallit, më pas do të infektojnë shpirtra të tjerë. Dhe kështu me radhë.

Ligësia zakonisht ju paraqitet si e mirë. Do të jetë e vështirë ta dalloni, përveç se kësaj. Sjellja dhe veprat e një shpirti të infektuar kurrë nuk do të kenë natyrë të përulur. Ata kurrë nuk do të jenë bujarë në zemër. Ata mund të duken bujarë, por ka gjithmonë një hile. Kjo hile do të jetë gjithmonë për t’ju bërë kërkesa, të cilat nuk mund të duken të përshtatshme.

Qëndroni larg shpirtrave të tillë. Lutuni për ata. Mos i lejoni ata t’ju fundosin në mëkat. Të jeni vigjëlent gjithmonë ndaj mashtruesit, sepse ai është ngado në këto kohë.

Gjithmonë të luteni për ta mbajtur larg të ligun. Lutja do ta dobësoj mbërthimin dhe fuqinë e tij si dhe do t’ju mbroj.

Mendojeni Satanin dhe veprat e tij djallëzore si një sëmundje infektuese.

Merrni çdo lloj mase për të shmangur kontaktin me ata që e mbartin sëmundjen. Nëse e dini se nuk keni asnjë zgjidhje, atëherë mbrohuni me Ujë të Shenjtë, kryq të bekuar dhe një medalje të Shën Benediktit. Ato do t’i mbajnë larg djajtë.

Këto janë kohët, fëmijë, që ju duhet ta rrethoni veten dhe shtëpinë tuaj me objekte, që janë të bekuara. Shumë kanë turp të shihen me gjëra të tilla, nga frika se mos tallen. Këto do t’ju ofrojnë mbrojtjen në shtëpitë tuaja dhe janë një ngushëllim i madh përgjatë lutjes.

Mbajeni mënd se djalli nuk jeton vetëm në Ferr, por tani e ka vendosur sundimin e tij mbi Tokë. Lutja është gjëja e vetme që e tmerron atë dhe e bën të pafuqishëm.

Lutja do t’ju ruaj, fëmijë, në kohët që do të vijnë.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:Sunday, 10 April 2016

Hyji Atë: Thirrja e fundit për Ateistët

E Shtunë, 5 Nëntor 2011, në 13:00

Bija Ime, njerëzimit tani do t’i tregohet Dora e Mëshirës Sime ndërsa ardhja e Birit Tim bëhet e pashmangshme.

Të gjithë atyre shpirtrave të munduar në trazira, Unë ju them, ta vendosni besimin tuaj tek Unë, Hyji Atë. Unë, I Cili e krijova secilin prej jush me Dashuri dhe Dhembshuri, dua të shpëtoj çdo fëmij të shtrenjtë Timin.

Unë nuk dua të humbas asnjë nga ju, përfshi ata që më përçmojnë Mua. Pregatituni për Dhuratën Më Të Madhe, e cila po pregatitet për ju. Unë do ta pengoj Satanin t’ju rrëmbej nëse do të më lejoni Mua. Unë nuk mund t’ju detyroj ta pranoni këtë Vepër të Mëshirës. Çfarë më trishton Mua është se shumë nga ju do ta refuzojnë këtë Dorë të Mëshirës Sime. Ju nuk do të jeni mjaft të fortë. Por, kur ju ta dëshmoni të Vërtetën, ndërsa do t’ju shfaqet gjatë Paralajmërimit, ju do të përpiqeni ta mbërtheni atë si shpëtim.

Ju duhet të më kërkoni Mua forcën për të më lejuar Mua t’ju shpëtoj nga dënimi i përjetshëm. Unë në veçanti i bëj thirrje ateistëve, një herë të fundit. Mos e kundërshtoni të Vërtetën kur t’ju vërtetohet. Nëse e bëni këtë, ju jeni të humbur për Mua përgjithmonë.

Hyji Atë

Mesazhi ne anglisht:


Grupi global që e dëmtoi sistemin tuaj bankar do të shkatërrohet

E Premte, 4 Nëntor 2011, në 19:00

Bija Ime e dashur, nga Unë vjen Jeta e Vërtetë, e vetmja jetë që njeriut do t’i duhet nga këtu deri në përjetësi.

Fëmijë, ju duhet ta dini se kjo trazirë e tmerrshme që ju shihni rreth jush nuk do të zgjasi shumë.

Hyji, Ati Im I Përjetshëm, nuk do të lejoj që fëmijët e Tij të shtrenjtë të vuajnë më tepër. Ju, fëmijët e Mi, jeni viktimë e punës së mashtruesit. Ai, i cili kontrollon grupin global, po dobësohet. Fuqitë e tij po rrënohen përmes Pushtetit të Atit Tim. Ky grup, që qëllimisht dëmtoi sistemet tuaja bankare për t’ju kthyer në lypësa, do të shkatërrohet.

Ju nuk duhet të shqetësoheni sepse Dora e Atit Tim do të bjer mbi udhët e tyre djallëzore.

Lutuni që të gjithë ata shpirtra të gënjyer të cilët të nënshtruar pranojnë ligësinë, që është në thelb të këtij grupi, do të konvertohen gjatë Paralajmërimit.  

Ju kurrë nuk duhet të humbisni shpresë, fëmijë. Do të jetë prej dashurisë suaj për Hyjin Më Të Lartin, që ju do të ktheheni në krahët e familjes suaj. Trinia e Bekuar është shtëpia juaj, fëmijë. Ata prej jush që e pranojnë këtë fakt, të sjellë përmes konvertimit, do të trashëgojnë Epokën e lavdishme të Parajsës mbi Tokë.

Besoni tek Unë gjithmonë. I ofroni shqetësimet, problemet dhe frikën tuaj tek Unë. Më lejoni Mua t’ja u lehtësoj dhimbjen dhe vuajtjen tuaj. Nuk do të jetë shumë gjatë kur bota do të lehtësohet nga dhimbjet e lindjes të tmerrshme që ju duroni në këto kohë.

Kurrë mos humbisni shpresë. Besoni tek Unë. Lutuni për hiret e Mia për t’ju bërë më të fortë. Vëreni kokën mbi Supet e Mia dhe lëreni paqen Time ta mbështjelli shpirtin tuaj. Vetëm atëherë ju do ta kuptoni të Vërtetën e premtimit Tim të lavdishëm për jetën e përjetshme.

Jezusi juaj
Shpëtimtari i Njerëzimit

Mesazhi ne anglisht:Saturday, 9 April 2016

Lajmëtarët e Mi janë tani me ju për t’i pregatitur shpirtrat tuaj

E Enjte, 3 Nëntor 2011, në 21:00

Bija Ime e dashur, profecitë e treguara do të fillojnë të bëhen të ditura dhe të dëshmohen nëpër botë, me qëllim që asnjë të mos i shpërfilli ato.

Sa shumë nga fëmijët e Mi janë të pavetëdijshëm ndaj përmbajtjes që gjendet në Librin e Atit Tim, Bibla Më e Shenjtë. Pak vëmëndje i kushtohet Librit të Gjonit, ku detajet e ditëve të fundit i janë dhënë gjithë botës.

Kjo kohë ka ardhur tani. Pregatituni të gjithë ju.

E Vërteta e përmbajtur në Librin e Zbulesës është pikërisht e tillë – E Vërteta. A mund t’i dalloni shënjat? Trazirat në botë do të vazhdojnë të rriten me një ritëm të fuqishëm. Sistemi juaj monetar po kërcënohet nga një grup global, i cili kërkon jo vetëm paratë tuaja, por edhe kërkon t’i vjedhi shpirtrat tuaj.

Ligësia e njeriut është e dukshme, por shumë prej saj është fshehur. Lajmëtarët e Mi janë tani me ju, fëmijë, për t’ju ndihmuar t’i pregatisni shpirtrat tuaj. Edhe nëse i dalloni ata apo jo se kush janë, Shpirti I Shenjtë, që Mbretëron në shpirtrat e tyre, do të përhapi konvertim.

Ata që i kritikojnë përpjekjet e Mia për të komunikuar me ty do ta kuptojnë të Vërtetën shumë shpejt. Do të jetë atëherë që fëmijët e Mi do të bashkohen kundër kësaj force djallëzore të udhëhequr nga Satani. Ata nuk do të fitojnë. Çdo pengesë është vënë para tyre nga Dora e Atit Tim Të Përjetshëm. Mëshira e Tij është kaq e madhe, sa Ai do ta përdori Pushtetin e Tij për t’i mbrojtur fëmijët e Tij dhe Ai do t’i shkatërroj ata që insistojnë të ndjekin udhën e mashtruesit.

Pavarësisht nga pikpamjet tuaja të ndryshme nëse Unë flas me ju apo jo tani, kjo nuk do të ketë rëndësi. Është besimi juaj tek Unë dhe Ati Im i dashur, Hyji Më I Larti, që do të kenë rëndësi në fund.

Lutja është më urgjente, fëmijë, kudo që jeni, të çfarëdo feje, apo me çfarëdo pikëpamjesh. Bashkohuni së bashku dhe lutuni tek Shpirti I Shenjtë për t’ju ndriçuar mëndjen në këtë kohë.

Satani po përpiqet t’ju bëj të më ktheni Mua shpinën, Shpëtimtarit tuaj të dashur. Mos i dëgjoni dyshimet dhe frikën që ai vë në zemrat tuaja. Ai do të përdori gënjeshtrat për të më penguar Mua ta vërshoj shpirtin tuaj me Dritën Time Hyjnore. Dashuria Ime është kaq e fortë për ju, fëmijë, sa pavarësisht se ju më shpërfillni Mua, apo më ktheni shpinën, Unë do të vazhdoj t’ju thërras.

Unë do ta bëj këtë përmes Fuqisë së Shpirtit të Shenjtë. Ju duhet të luteni për këtë Dhuratë duke thënë:

“O Jezus, më mbulo me Gjakun Tënd të Çmuar dhe më mbush me Shpirtin e Shenjtë, që të mund ta dalloj nëse këto Fjalë vijnë nga Ty. Më përul në shpirt. Pranoi lutjet e mia me Mëshirë dhe hape zemrën time ndaj të Vërtetës.”

Unë do të përgjigjem edhe tek shpirtrat më të ngurtë kur ata ta thonë këtë lutje.

Më jepni Mua mundësinë t’ju sjell drejt Meje, që të mund të bashkoj sa më shumë të jetë e mundur nga fëmijët e Mi para Paralajmërimit të Madh.

Kujtohuni, Dashuria Ime për ju kurrë nuk do të shuhet, pavarësisht se sa shumë ju e bëni një vesh shurdhë ndaj thirrjes Sime urgjente për bashkim.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:Wednesday, 6 April 2016

Moti do të filloj të shfaqi shenja të çuditshme

E Mërkurë, 2 Nëntor 2011, në 19:40

Bija Ime e dashur, moti do të filloj të shfaqi shenja të çuditshme ndërsa Toka lëviz në një formë të re në pregatitje për Veprën Time të Mëshirës Hyjnore kur Unë të vij për t’ju shpëtuar ju të gjithëve përsëri.

Urrejtja po intensifikohet në çdo shtet. Pakënaqësia ndjehet ngado. Dashuria për njëri tjetrin është e dobët, ndërsa dashuria për veten jo vetëm që tolerohet por konsiderohet kryesore për t’u pranuar në botën e sotme.

Unë do ta zhduk urrejtjen. Unë do t’i shkatërroj planet e njeriut për të shkaktuar terror mbi vëllain e vet. Unë do ta zhduk arrogancën në shpirtrat tuaj. I gjithë mëkati do t’ju tregohet, ashtu si shfaqet në shëmtinë e vet në Sytë e Mi.

Përse duhet që kaq shumë njerëz zemërmirë t’i kthejnë sot shpinën Mësimeve të Mia të vjetra? Përse tani? Për çfarë Dashuria e Atit bëhet e turpshme në sytë e tyre? Do t’ju tregoj Unë. Kjo është për arsyen se shumë nga fëmijët e Mi kanë devijuar prej kënaqësive të botës. Edhe pse shumë nga të mirat materiale që ata kërkojnë janë tani të paarritshme për ata, ata prapë më refuzojnë Mua. Shpirtrat e njerëzimit janë mjergulluar nga errësira, kaq e thellë sa do të duhet kohë që Drita Ime t’i ndriçoj dhe t’i përshkoj shpirtrat e tyre.

Sa qaj Unë me Lotë të hidhur dëshpërimi për ata shpirtra të humbur që me dëshpërim kërkojnë paqen e shpëtimit. Ata thjeshtë nuk e kuptojnë se vetëm Unë mund ta sjell këtë paqe në zemrat e tyre të munduara.

Oh sa gjatë është harruar Dashuria Ime. Unë Jam veçse një pjesë e vogël pa asnjë rëndësi të vërtetë në mëndjen e tyre. Ata e duan paqen e mëndjes dhe të shpirtit, por nuk duan të ma kërkojnë Mua këtë. Është vetëm kur ata kërkojnë që Unë mund të përgjigjem. A nuk e dinë ata këtë?

Për ata prej jush që më duan Mua, por që e urrejnë apo e kanë inat vëllanë e tyre, edhe ju gjithashtu keni nevojë për ndihmën Time. Unë nuk e dua besnikërinë tuaj nëse ju nuk i trajtoni të tjerët me mirësi. Kur ju lëndoni vëllezërit dhe motrat tuaja, për çfarëdo arsye, ju më lëndoni Mua. Pavarësisht se si i justifikoni ju veprimet tuaja, dijeni këtë. Unë e ndjej dhimbjen e atyre që ju abuzoni. Kur ju më lëndoni Mua kështu, ju nuk mund të më tregoni Mua dashuri të vërtetë nga zemra.

Mësoni prej kësaj. Kërkoni përulësi në të gjitha gjërat para se të vini para Meje për t’u betuar ndaj Vullnetit Tim Të Shenjtë. Në këtë mënyrë ju do të jeni me shpirt të pastër dhe të denjë për të hyrë në Mbretërinë Time.

Ju, fëmijët e Mi, jeni shumë me fat sepse miljona prej jush do të bëhen pjesë e Parajsës Sime të Re. Kjo është për shkak të kohëve në të cilat po jetoni. Sa shumë nga ju në botë sot, fëmijë, mund të shpëtohen tani në një mënyrë që brezat e mëparshëm nuk mund të kishin qënë.

Mirëpriteni këtë lajm dhe përdoreni këtë rast për ta pranuar Mëshirën Time Hyjnore me zemër të hapur dhe të penduar, sa e keni mundësinë.

Shpëtimatri juaj
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht: Tuesday, 5 April 2016

Virgjëra Mari: Koha për Birin tim të dorëzoj Dhuratën e Tij të Mëshirës Hyjnore

E Mërkurë, 2 Nëntor 2011, në 10:40

Bija ime, koha për Birin tim të dorëzoj Dhuratën e Tij të Mëshirës Hyjnore po afron. Prandaj, ti duhet të përqëndrohesh në Misionin tënd për të shpëtuar shpirtra. Ti nuk duhet të lejosh shpërqëndrime, të cilat t’i largojnë sytë nga detyra më e rëndësishme e përhapjes së konvertimit.

Qielli gëzon, ndërsa kjo Dhuratë hyjnore së shpejti do të shfaqet me Dashurinë e pastër që Biri mban në Zemrën e Tij për të gjithë shpirtrat. Bija ime, ndërsa kjo punë rritet në intensitetin e vet, i ligu do të vazhdoj të torturoj përmes njerëzve të vështirë në çdo rast. Ti je udhëzuar të qëndrosh e heshtur dhe të përqëndrohesh vetëm tek Biri im.

Ti, bija ime je caktuar për të komunikuar me shumë hollësi dëshirën e Birit tim për të folur me njerëzimin në këto kohë. Të jesh trime dhe e guximshme, sepse ky Mision i Shenjtë do të dali me sukses. Ky është profetizuar kaq shumë kohë më parë dhe ty po të jepet çdo lloj udhëzimi nga Qielli. Shenjtorët të gjithë të udhëzojnë, sepse ata janë mbledhur me gjithë fuqinë për të siguruar që ky Mision të mos dështoj. As nuk mund të dështoj. Ti nuk duhet të shqetësohesh kur gjërat duken pashpresë, sepse ky është mashtrimi me të cilin ti do të konfrontohesh prej punës së mashtruesit.

Unë, Nëna juaj e dashur, punoj me ty gjatë gjithë kohës. Ishte përmes meje që ti u pregatite të vije para Birit tim të Shtrenjtë. Hiret e dhuruara ishin për ta mundësuar shpirtin tënd të pastrohej, që të ishte i denjë të punontë për Shpëtimtarin e njerëzimit.

Ishte përmes Birit tim të shtrenjtë që ti je sjellë para Trinisë së Shenjtë. Ky është një nga Misionet më të rëndësishëm qëkur Biri im u dërgua për të shpenguar botën nga mëkati.

Kurrë mos e lejo veten të devijosh nga ky Mision. As dhe nuk duhet të dorëzohesh ndaj tundimit për t’u larguar. Lutu tek unë, Nëna juaj, gjatë gjithë kohës, për mbrojtje.  

Nëna juaj e dashur
Mbretëresha e Qiellit
Nëna e Mëshirës

Mesazhi ne anglisht:Monday, 4 April 2016

Mesazhet e përmbledhura

Të dashur miq!

Këtu mund të lexoni dhe të printoni përmbledhjen e Mesazheve të Shenjta. 


Ju lutemi t'i shpërndani tek sa më shumë njerëz të mundeni. 

Zoti ju bekoftë

Sunday, 3 April 2016

Mosbesimi i atyre që pohojnë se më njohin Mua, më plagos Mua më tepër

E Hënë, 31 Tetor 2011, në 03:30

Bija Ime e dashur, Fjala Ime e Shenjtë, e cila po i jepet një bote, e pavetëdijshme për Egzistencën Time, do t’i ndezi shpirtrat menjëherë pasi të ndodhi Paralajmërimi.

Më në fund njerëzimi do ta dëgjoj Fjalën Time duke më dhënë Mua mundësinë t’i udhëheq ata tek Epoka Ime e Re e Paqes mbi Tokë. Unë i bëj thirrje të gjithë fëmijve të Mi ngado t’i hedhin poshtë dorezat e tyre dhe të dëgjoni Shpëtimtarin tuaj të flasi.

Ndërsa Unë kurrë nuk do t’ju zbuloj datën e kthimit Tim në Tokë, Unë mund t’ju them se Unë do të kthehem tani në Shpirt. Unë vij tani për t’ju shpëtuar edhe njëherë gjatë Paralajmërimit me qëllim që njeriu të kthehet në besim.

Ju lutem të më lejoni Mua t’ju udhëzoj dhe e lejoni Misionin Tim Më Të Shenjtë të përhapet nëpër botë për t’ju sjellë fëmijve të Mi ngushëllim. Mos më bllokoni Mua. Mos e refuzoni Dorën Time të Mëshirës. Mos e lejoni krenarinë tuaj t’ju pengoj.

Zgjohuni dhe pranojeni se Unë tani flas me ju, për t’ju sjell në Gjirin e Mëshirës Sime të madhe. Më në fund shpirti juaj do të ndizet me Zjarret e hireve të Mia hyjnore, të cilat do të hidhen mbi ju.

Të gjitha dyshimet do të ikin. Fuqia e Satanit do të dobësohet me të shpejt edhe pse ai nuk do ta lëshoj mbërthimin e tij deri në fund.

Ndërsa ju konsideroni thirrjet e Mia, ju duhet t’i bëni vetes këtë pyetje. Nëse ju besoni tek Unë, përse më refuzoni Mua tani? Përse tregoni zemërim dhe urrejtje ndaj atyre që vijnë në Emrin Tim? Përse e lartësoni veten në Kishën Time, në kurriz të fëmijve të Mi. Mos harroni se ju të gjithë jeni të barabartë në Sytë e Mi.

Ejani tek Unë tani me zemër të përulur. Sepse nëse nuk e bëni këtë, ju nuk mund të përfitoni nga Mëshira Ime, apo të merrni hiret me të cilat Unë dëshiroj t’ju pajis.

Zëri Im po thërret tani të gjithë jobesimtarët ta pranojnë Egzistencën e Atit Tim të Përjetshëm.

Pas Paralajmërimit, më lejoni Mua t’ju ndihmoj në udhën drejt jetës së përjetshme. Zemra Ime lëndon kur Unë shikoj shpirtra të humbur. Po dijeni këtë. Është mosbesimi i atyre që pohojnë se më njohin Mua, që më plagos Mua më tepër.

Shpëtimtari juaj i dashur, Jezusi

Mesazhi ne anglisht:


Saturday, 2 April 2016

Virgjëra Mari: Hapini zemrat tuaja ndaj të Vërtetës

E Shtunë, 29 Tetor 2011, në 16:49

Bija ime, ti duhet të lutesh për mbrojtjen time gjatë gjithë kohës. Ti po udhëzohesh dhe duhet ta vësh gjithë besimin tënd tek Biri im i dashur.

Lutu për kthimin në besim ngado. Sa shumë shpirtra të humbur kanë nevojë për lutjet e tua. Kurrë mos e harro këtë pavarësisht se sa i vështirë është ky udhëtim për ty.

Shpirti i të ligut po mbulon shumë nga njerëzimi në një mënyrë që nuk ka ndodhur më parë. Veprimet e mashtruesit po intensifikohen dhe po i mbyt fëmijët e mi ngado.

Madje dhe ata që premtojnë besnikërinë e tyre ndaj Birit tim të dashur po bëjnë një vesh shurdhë ndaj thirrjeve të Tij për të shpëtuar shpirtra. Kaq arrogantë janë bërë ata prej krenarisë, sa harrojnë se Fjala e Shenjtë e Birit tim është e vetmja jetë që ju duhet. Lutja është jetike në këtë kohë. Ata që e lartësojnë veten në sytë e të tjerëve, ndërsa shpallin Fjalën e Birit tim të shtrenjtë, por që e mohojnë thirrjen e Tij, i kanë ngurtësuar zemrat e tyre ndaj të Vërtetës.

Fëmijë, ju duhet ta dëgjoni Birin tim, Jezu Krishtin, tani. Dëgjoni se çfarë po ju thotë Ai. Shpirti i Shenjtë, nëse e lejoni Atë, do t’i hapi zemrat tuaja ndaj të Vërtetës ndërsa Ai ju flet përmes këtyre Mesazheve të Shenjta.

Unë qaj me dëshpërim kur shikoj se si Fjala e Tij e Shenjtë po refuzohet sot. Për ata që e dënojnë Atë, ju duhet ta kuptoni se Ai vjen tani, jo vetëm për t’ju shpëtuar juve. Ai vjen gjithashtu për t’ju ngushëlluar në këto ditë të errësirës. 

Nëse ju me të vërtetë besoni se Ai është Buka e Jetës atëherë lejoheni Atë të zgjoj shpirtin tuaj të dashurisë.

Lutuni për kthimin në besim ngado. Nuk ka shumë kohë.

Nëna juaj e dashur
Maria, Mbretëresha e Qiellit dhe Tokës

Mesazhi ne anglisht:


Sulmi më i madh mbi Kishën Time që nga vdekja Ime në Kryq

E Premte, 28 Tetor 2011, në 22:40

Bija Ime e dashur, besnikëria e Kishës Sime ndaj Meje, Shpëtimtarit të tyre të dashur, do të vihet në test së shpejti, përtej durimit të vet. Kisha Ime ka rënë në gjumë dhe në dremitjen e vet nuk e ka pregatitur veten për ardhjen e antikrishtit. Tashmë ai dhe pasuesit e tij janë zvarritur brënda çdo të çare në Kishat e Atit Tim nëpër botë.

Kisha Katolike është shënjestra numër një e antikrishtit dhe ai nuk do të ndaloj deri sa të kthej kokat e të paktën gjysmës nga Kisha Ime mbi këtë Tokë. Kaq të papregatitur janë kardinalët, peshkopët dhe priftërinjtë e Mi sa do të dështojnë të vënë re ndryshimet e rafinuara të ndodhin brënda vetë radhëve të tyre. Nuk do të jetë gjatë kur përçarja nga brënda Kishës Sime do të bëhet me të vërtetë e dukshme.

Ky është sulmi më i madh mbi Kishën Time që nga vdekja Ime në Kryq. Shërbëtorët e Mi të dashur, shumë prej cilëve janë pengje të pafajshëm në mëshirën e fuqisë së errët, e cila është e kujdesshme të mos e shfaqi veten.

Unë i kërkoj të gjithë shërbëtorëve të Mi të luten fortë për t’i bërë ballë paturpësisë që është në udhë e sipër. Ata duhet të luten tek Unë si mëposhtë:

“O Jezusi im i dashur, unë kërkoj mbrojtjen Tënde dhe kërkoj Mëshirën Tënde për të shpëtuar vëllezërit dhe motrat e mia, brënda Kishës Tënde, të mos bien viktimë e antikrishtit. Më dhuro hiret dhe më mbro mua me mburojën Tënde të forcës për t’i bërë ballë veprave të liga, që mund kryhen në Emrin Tënd Të Shenjtë. Unë lyp Mëshirën Tënde dhe zotohem për besnikërinë time ndaj Emrit Tënd të Shenjtë gjatë gjithë kohës.”

Ngrihuni, shërbëtorët e Mi të shenjtë, ndaj kësaj ligësie dhe bishe nga goja e të cilit do të dalin këto poshtërsi dhe gënjeshtra.

Vini re ndryshimet në mënyrën se si do të shenjtërohet Trupi dhe Gjaku Im. Nëse fjalët ndryshojnë, të cilat e mohojnë Egzistën e Trupit Tim në Eukaristinë e Shenjtë, atëherë ju duhet ta mbroni premtimin Tim hyjnor. Ai që ha Trupin Tim dhe pi Gjakun Tim do të ketë jetën e përjetshme.

Qëndroni trima, ndjekësit e Mi të shenjtë. Lutuni për forcën që do t’ju duhet kur besimi dhe bindja juaj do të vihen në test përtej durimit.

Unë ju dua dhe ju mbroj gjatë gjithë kohës. Vetëm ata prej jush të butë në zemër dhe të përulur në shpirt do të përfitojnë nga mbrojtja Ime e shenjtë.

Lutuni për të gjithë shërbëtorët e Mi të shenjtë ngado, që ata të mos e refuzojnë Dritën e të Vërtetës në favor të shpirtit të errësirës, që do të dali nga brënda Kishës Sime.

Shpëtimtari dhe Mbrojtësi juaj
Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:


Ju, bijtë e Mi, jeni të bekuar nëse vuani në Emrin Tim

E Enjte, 27 Tetor 2011, në 15:30

Bija Ime e dashur, numri në rritje i sprovave që ti po kalon tani në emrin Tim nuk është një rastësi. Ndërsa Satani vazhdon të të torturoj, vetëm mendo për shpirtrat që po shpëton përmes kësaj vuajtje. Përpiqu t’i kapërcesh këto vështirësi dhe më mbaj Mua në mendimet e tua gjatë gjithë kohës.
Lutu tek Nëna Ime e dashur për mbrojtje dhe recito Rozaren e Shenjtë sa më shpesh të mundesh.
Është e rëndësishme që të gjithë ndjekësit e Mi të kërkojnë mbrojtje kundër mashtruesit i cili pret për çdo rast të krijoj dyshime në mëndjet e tyre. Ai dhe djajtë e tij janë ngado. Ata do të përdorin çdo taktikë të mundur për të shkaktuar trazira në jetën tuaj. Dijeni se kur kjo të ndodhi ju jeni prekur nga Mësimet e Mia dhe se po mbani tani Kryqin Tim.
Kurrë mos u frikësoni, fëmijë, sepse ju të gjithë jeni të aftë ta kapërceni këtë shkretëtirë përmes forcës që Unë tani hedh mbi secilin prej jush, ushtria Ime. Ju do të triumfoni mbi të ligun dhe ligësinë e tij. Sa më shumë të luteni të bashkuar, aq më i madh do të jetë muri i mburojës. Asnjë nga fëmijët e Mi që pëson persekutim si rezultat direkt i punës për Mua nuk mund të preket nga i ligu.
Ju, fëmijët e Mi, jeni të bekuar nëse vuani në Emrin Tim edhe pse do ta keni të vështirë për ta kuptuar këtë.
I shpërfillni sulme të tilla. I ktheni shpinën. Mos reagoni. Qëndroni të heshtur. Lutuni për forcë. Unë Jam me ju.
Jezu Krishti juaj i dashur
Mesazhi ne anglisht: 

Friday, 1 April 2016

Prisni tani bashkimin tonë të lavdishëm

E Mërkurë, 26 Tetor 2011, në 22:00

Bija Ime e dashur ti nuk duhet të shqetësohesh për sulmet e vazhdueshme të bëra mbi mesazhet e Mia nga vizionarët e rremë.

Ti duhet ta dish tani se kur Unë i flas lajmëtarëve të zgjedhur ata gjithmonë do të jenë një shënjestër e urrejtjes. Kur ju sulmoheni dijeni gjithashtu se edhe Unë sfidohem. Fjala Ime e Shenjtë po copëtohet, analizohet, vihet në pyetje, kritikohet dhe deklarohet e pavlerë të dali nga buzët e Mia.

Oh sa pak dinë fëmijët e Mi. Frika dhe dyshimi i verbon ata ndaj të vërtetës. Ju do të habiteni gjithashtu se si Fjala Ime hidhet poshtë kaq lehtë në favor të mesazheve të rreme.

Ndërsa Paralajmërimi pothuajse po i afrohet botës e vërteta më në fund do të bëhet e njohur tek të gjithë ndjekësit e Mi. Do të jetë në këtë fazë që ata do ta mbështesin fjalën Time për të pastruar shpirtrat e tyre të gjorë. Sa do t’i mirëpres Unë ata dhe do t’i sjell pranë Meje kur lotët e tyre të përzihen me të Miat në dashuri dhe bashkim.

Para Paralajmërimit ata do të vazhdojnë të dyshojnë por nuk do të më mohojnë Mua pasi të vijnë para Meje. Sepse me të ardhur para Meje dhe të shohin dashurinë që Unë kam për ata, nuk do të duan të largohen nga Unë për asnjë moment kaq i thellë do të jetë bashkimi ynë.

Prisni tani bashkimin tonë të lavdishëm.

Jezusi juaj

Mesazhi ne anglisht: